3 forskellige looks til 3 forskellige fester

nastya_gepp / Pixabay

Det kan være svært at finde ud af, hvad du skal have på til en fest. Det afhænger jo ofte af, hvad det er for en fest, der er tale om. Vi giver dig her tre forskellige fester, hvor vi kommer med tre forskellige bud på, hvad du kan have på.

De tre fester er:

  • Kostumefest
  • Gallafest
  • Havefest.

Kostumefesten – muligheden for at skabe et helt anderledes look

Er du så heldig at være inviteret til en kostumefest, skal der selvfølgelig et godt kostume til. Det gør festen meget sjovere, hvis du går all in. Inden du finder et kostume, er det en fordel at undersøge, om der er et specifikt tema, din udklædning skal passe til.

Er der ikke noget tema, har du frie tøjler til at skabe et sjovt og anderledes look. Der er en masse skønne muligheder, når du skal finde tøj til en kostumefest. Det sjoveste er, hvis du vælger noget, der adskiller sig meget fra din personlighed. Det kan for eksempel være et uhyggeligt halloween-kostume.

Gallafesten – gå amok med bling og glimmer

Skal du i stedet til en lidt finere fest, der minder om galla eller rent faktisk er en gallafest? Her kan du virkelig gå amok med flotte kjoler og en masse fine kjoler. Der er en masse skønne muligheder.

Det er ikke så ofte, at man får muligheden for at komme til en gallafest. Det er derfor her, at du skal finde det fineste tøj frem. Hvem ved, om du får muligheden igen?

Når du skal finde en gallakjole, er det vigtigt, at du finder en, der passer til festen. Skal der for eksempel danses til festen, er det en fordel, du finder en kjole, som du kan frit kan bevæge dig rundt i på dansegulvet.

Havefesten – vælg det afslappede og sommerlige look

Skal du til en hyggelig havefest, kan du gå lidt mere enkelt til værks. Til en havefest er der typisk fokus på hygge og godt samvær. Det behøver derfor ikke at være alt for fint. Det kan sagtens være lidt afslappet.

Til en havefest kan en fin sommerkjole være rigtig god. Har den en lys nuance eller et fint blomstermotiv, er den helt perfekt. Det giver den helt rigtige sommerfornemmelse, som en havefest typisk emmer af. Det er derfor den perfekte løsning.

Vi har nu givet dig inspiration til tre forskellige looks til tre forskellige fester. God fornøjelse med tøjvalget og festen.