3 ideer til et sjovt strandlook

Kanenori / Pixabay

De fleste tager på stranden for at slappe af, læse bøger, bade og få en lækker tan. Nogle mennesker går meget op i, hvordan de ser ud på stranden, om kroppen er godt skåret, og bikinien er af det helt rigtige mærke. Andre er meget mere afslappede.

Og så er der de modige – dem som ikke har noget imod at iføre sig noget anderledes, og som bestemt heller ikke har noget imod at blive lagt mærke til.

Borat Mankini

De fleste har set filmen om Borat og hæftet sig ved hans noget specielle strand outfit. Har du ikke set filmen, har du helt sikkert set billeder af den grønne sag, som Borat ifører sig. Og det er faktisk netop i filmen om Borat, at den såkaldte mankini første gang blev introduceret – sådan rigtigt i hvert fald.

Mankini er den mandlige version af en bikini, og den blev særdeles populær efter Borats introduktion. Den efterlader nemlig ikke ret meget til fantasien, og siden filmens premiere har mankinien taget verdens strande med storm. Den er dog særligt populær hos de meget modige mænd verden over, som ikke er bange for at vise, hvad de har.

Borat Mankini ligner på en prik den mankini, Borat bærer i filmen. En neon grøn spandex-sag, som Borat bærer med stolthed. Der er nemlig ingen skam i at vise sin krop frem, og det der for alvor gør Borat mankinien speciel, er den selvtillid mændene udstråler, når de bærer den.

Den selvtillid vil du med overvejende sandsynlighed også kunne mønstre, hvis du spankulerer ned af stranden i Borat mankinien.

Hipster Mankini

Hipster er et forholdsvist nyt begreb, der vandt rigtigt indpas for nogle år siden. Man forbinder det med langt skæg, skovmandsskjorter, mandeknold og den helt rigtige attitude. Hipster attituden kan du nu kombinere med en Hipster mankini, der i den grad kan bakke dit helt rigtige hipster udtryk op. Brug den på stranden eller når du mødes med gutterne til en omgang volleyball eller strandfodbold. Du vil helt sikkert blive dagens populære indslag og sikre mange gode grin dagen igennem.

Jule Mankini

Denne udgave af mankinien er selvfølgelig temmelig sæsonbetinget. Og nu er det jo sjældent, at der just er strandvejr herhjemme, når kalenderen siger december. Men er du nu i den heldige situation, at du skal på solferie til Thailand henover julen, så nap en jule mankini med i kufferten. Ikke nok med, at du helt sikkert vil blive enormt populært blandt dine medrejsende – du vil også have et uvurderligt minde med hjem om en virkelig sjov tur – og jule mankinien behøver jo ikke kun blive brugt juleaften på stranden.

Du vil i øvrigt få en flottere tan end de øvrige mænd, da mankinien overlader ret meget hud til solen – men husk lige at tage stropperne ned…