3 vovede udklædninger til strandturen

stokpic / Pixabay

Som sommeren lige så stille begynder at krybe sig nærmere, så begynder de lækre og varme dage ved stranden også at kalde på os alle sammen. På en strandtur er der nemlig noget for enhver smag.

Der er muligheden for at tage en svømmetur eller bare lege rundt i det varme saltvand, hvis det er det, man har lyst til. Hvis man er mindre aktivt anlagt, er der dog også rig mulighed for bare at slappe af under den sjældent sete danske sol. Så kan man ligge der med en bog mellem hænderne og bare nyde solens varme og lyden af bølger. Når man er på stranden, er det endda knap så ilde set at finde sin barnlige side frem og begynde på et sandslot i strandkanten.

Et andet vigtigt aspekt af strandturen er tøjet, for selvfølgelig skal man i badetøjet, hvad end man er en ægte strandløve eller bare planlægger at ligge på sit håndklæde hele eftermiddagen. Hvis man er typen, der går op i mode og tøj generelt, er der desuden gode muligheder for her at teste nogle af de lidt mere vovede udklædninger, hvad end man er mand eller kvinde.

Stå ved din maskulinitet i en mankini

Mankinien er det maskuline svar på en bikini, og der er ingen tvivl om, at det er noget af det mest vovede badetøj, en mand kan trække i, når man skal en tur til stranden. Der er ikke meget, der er overladt til fantasien, når først man er trådt i en mankini, og derfor er dette stykke badetøj mest velegnet til manden, der ikke er bange for at vise sin krop frem på en vovet og lidt humoristisk måde.

Hvis man som mand gerne vil have en sjov dag på stranden med vennerne eller kæresten, og man ikke er bange for at sætte sin maskulinitet over styr, så er mankinien det oplagte valg. Man bør dog være opmærksom på, at det ikke ligefrem er det nemmeste stykke tøj at svømme om kap i.

Træk i en vovet og afslørende bikini

Der findes desværre ikke et humoristisk modstykke til mankinien for kvinders vedkommende, men hvis du har et ønske om at finde en lidt afslørende bikini, der fremhæver alle de rigtige steder, så er der bestemt ikke mangel på sådan en.

Hvis du går efter en vovet bikini, så er det selvfølgelig især udskæringen, du skal have øje for. For eksempel findes der flere bikinier med interessante udskæringer i overdelen.

Den mest vovede udklædning er ingen udklædning

I Danmark har vi dog også en stolt tradition med at lade badetøjet ligge hjemme for i stedet at nyde standen og vandet i al vores naturlige ynde. Ifølge dansk lovgivning er såkaldt naturalisme, altså at færdes nøgen på stranden såvel som andre steder, da også fuldstændig lovligt, så længe det ikke er til gene for andre.

Vælger du at færdes uden badetøj på stranden, bør det derfor gøres med respekt, og hvis I ønsker at nøgenbade, kan det også godt være, at I bør finde en lidt mere affolket del af stranden at gøre det på.