Bare rolig, god stil kan man købe sig til!

Er du typen, der ikke føler dig helt sikker på, om din stil ’sidder lige i skabet’? Så er der ingen grund til at gå i panik. God stil er nemlig noget, du kan købe dig til! …Og læse dig til. Vi bringer nemlig en stribe gode råd lige her, til manden der vil se lidt bedre ud end i dag.

Sidder tøjet ordentligt?

Det burde egentligt give sig selv, at tøjet skal sidde ordentligt, men alligevel er der mange, som ikke helt har forstået det. Det betyder, at mange går i kasse-bukser og har for store overdele på – og nej, ikke i den der moderne og bevidste oversize-udgave.

Tøj skal sidde på kroppen, så det er med til at fremhæve figuren på en naturlig måde, ikke gemme den væk. Derfor må dine bukser, din t-shirt og din skjorte altså gerne have et fit. Dermed ikke sagt, at du skal købe en muscle-shirt, hvis du går rundt med lidt for mange kilo på sidebenene, men du kan altså sagtens få tøj, der klæder dig – uanset din form eller figur.

Husk detaljerne

Et godt outfit kan blive forstærket, hvis du har styr på detaljere. Et fedt herre armbånd i gode materialer eller et armbåndsur kan gøre en stor forskel.

For smykker til mænd, som netop et armbånd til herre er, gør det sig ekstra godt, hvis det er et autentisk smykke, som ikke kan købes i enhver butik. Historien bag det bidrager til mystik, og mystik – som skaber interesse in din person – kan være med til at italesætte dig som lidt af en modefigur.

Bælte og sko skal matche

Det er meget få ting, der skal til for at samle et udtryk. En af de letteste måder at gøre det på, ar ved at matche dine sko og dit bælte. Det forener bund og top så at sige, hvormed det hele bare virker mere gennemført. Husk desuden, at dine sko skal være pæne! Det nytter ikke, at de er dækket med skidt og smuds. Det er afgørende for dit look og med til at skabe et førstehåndsindtryk.