Elle vs. Costume

Hope_first / Pixabay

Hvad er egentlig bedst, Elle eller Costume? Svaret er selvfølgelig, at det afhænger af stil og karakter. Man kan på ingen måde udtale sig om, hvad der er bedst. Man kan derimod sagtens analysere på, hvad forskellene er mellem Elle og Costume. Elle vs Costume er et spørgsmål, mange har stillet sig selv. Derfor prøver denne artikel at give dig lidt af svaret. Herefter er det op til dig selv at finde dit personlige svar.

I denne artikel kan du læse om:

  • Hvad er det bedste modeblad?
  • Hvad er forskellene på Elle vs Costume?
  • Styrker hos Elle
  • Styrker hos Costume
  • Begge magasiner fungerer til modebevidste kvinder

Det skal ganske simpelt handle om konkurrencen mellem to af de absolut mest populære modemagasiner til kvinder, Elle vs Costume. Er du modeinteresseret, kan du godt begynde at spidse ørerne. Du kan samtidig godt skrue det kritiske sind på, for du har helt sikkert også din egen mening.

Hvad er det bedste modeblad?

Svaret om Elle vs Costme afhænger også af, om du læser fysiske eller online. Mange vil nok påstå, at Elle har det flotteste magasin, når det kommer til det fysiske blad. Der er dog igen tale om en smagssag, for Costume har helt bestemt også noget kørende.

Kigger man på Elle vs Costume online, så er det meget svært at vælge. Costume har måske en lidt mere rodet side, men omvendt sker der også mange spændende ting. I valget mellem Elle vs Costume er det derfor også, de øjne som ser. Nogle vil nok også sige, at Costume går lidt dybere i deres artikler, imens Elle holder sig til det primære emne omkring mode. Igen er der tale om en smagssag, som er ret svær at afgøre helt nøjagtigt.

Forskellene

Der var stort påstyr, da Elle valgte at udfordre Costume på markedet. Mange forudså krigen Elle vs Costume, og den er nok udeblevet lidt. Det skyldes, at begge blade så sandelig har deres berettigelse, og det behøver ikke handle om enten eller. Begge blade fungerer rigtig godt på et marked, som altså ikke mangler konkurrenter. Modeblade til kvinder er populære, og det tyder alt på, at de vil blive ved med at være.

Selvom vi ovenfor skrev, at Elle ikke går så dybt, er det faktisk ikke korrekt, når man kigger lidt nærmere på tingene. Elle laver meget seriøse artikler, og derfor har de også udfordret blandt andet magasinet Eurowoman. Holder man sig til Elle vs Costume, er der derfor forskelle at få øje på, hvorfor de ikke er så slemt i konkurrence.

Da Elle kom ind på markedet, er der ingen tvivl om, at de forsøgte at erobre Costumes kunder. Det endte dog helt klart med, at Costume overvelede, og nu er begge blade populære. Derfor er spørgsmålet mellem Elle vs Costume nok noget, vi vil blive ved med at stille.

Fordele ved Costume

Der er mange fordele at trække frem hos Costume, som ikke direkte går på snakken om Elle vs Costume. Først og fremmest er magasinet bare rigtig lækkert. Man gør virkelig en dyd ud af at give kvinden en magasin i hånden, hun nyder. Forsiden er altid interessant, og man keder sig aldrig, når man læser.

Er du for en stund (gud forbyde det) træt af at læse om de seneste trends, så giver bladet heldigvis også andre ting. Du kan nemlig også læse personlige historier fra kendte bloggere eller andre. Du kan også læse om, hvor du skal spise i København. Du kan læse om, hvordan du skaber et lækkert hjem.

Kigger man på Elle vs Costume, bør man derfor anerkende Costume for at have en ret god diversitet. Det bliver aldrig kedeligt at læse bladet, og det er nok en af grundene til, at det har holdt i så mange år. Costume har selvfølgelig haft sine nedture, men generelt set er det gået godt.

Fordele ved Elle

Når man åbner Elle, springer det lidt mere i øjnene, at det handler om mode. Det har også sine fordele, når man snakker Elle vs Costume. Elle er nemlig meget tydelige omkring modedelen, og hvis man leder efter det, er det en fordel. Man får nemlig nærmest kastet de nye trends i hovedet, så man ellers kan komme i gang med at læse.

Selvom det meste handler om mode, så er der også nogle dybere historier at tage fat i. Man holder sig måske bare en smule mere indenfor modeverdenen, når man portrætter ol. For mange er det en fordel ved Elle, og hvis vi igen skal hive Elle vs Costume frem, så er Elle nok endnu skarpere til lige præcis disse artikler.

Elle har dog også din helt egen gossip-section, som der skal være plads til. Det er dog ikke noget, som adskiller Elle vs Costume, for det er ret naturligt en del af magasinernes identiteter. Har man brug for at læse lidt sladder, kan man derfor hurtigt komme til at finde det i Elle.

To stærke magasiner til enhver anledning

Diskussionen med Elle vs Costume er hverken ny eller pludselig. Der er tale om to meget stærke magasiner, som helt afgjort begge har nogle styrker. Fælles for Elle vs Costume er dog, at de kan mange af de samme ting. Det er også det, som gør magasinerne lidt sværere at adskille.

De er begge knivskarpe, når det kommer til de nyeste trends. Artiklerne sidder i skabet, når det kommer til at forklare moden, og på den måde er hele Elle vs Costume – konkurrencen meget lige.

Dog er det klart, at Costume måske er lidt mere modeorienteret, imens Elle har lidt andre ting. Vil man gerne læse om rendyrket mode og trends, er Costume derfor oplagt. Må der godt være lidt andet indhold, og lidt flere personlige historier, kan man i Elle vs Costume-sammenhæng med fordel vælge Elle. Har er artiklerne en smule mere indholdsrige, og det tiltaler de intelligente kvinder. Det tiltaler med andre ord endnu mere dem, som godt vil have noget ekstra. Elle vs Costume er derfor primært et spørgsmål om smag og nuancer.