Et friskt pust til sommergarderoben

Med sommeren lige rundt om hjørnet, går mange af os og leder efter et friskt pust til garderoben. Så snart strikketrøjen kan smides og T-shirten kan tages frem, står os danskere klar. Nogle en anelse for tidligt. Mens vi venter på det lovede sommervejr, er vi på udkig med lys og lygte efter et par friske shorts eller en lækker kjole.

Jagten på en ny sommergarderobe sker år efter år. Selvom det er en hyggelig aktivitet, mens vi glæder os til de varme dage på stranden og de lune aftener på terrassen, er det en god idé at finde tøj du vil bruge år efter år. Prioriter et tidløst design i god kvalitet næste gang du leder efter din næste sommerfavorit.

Et must-have statement piece til din sommergarderobe er tøj fra Skall studio. Modebrandet er et bæredygtigt, nordisk tøjmærke, som blev startet op tilbage i 2013. Tøjet er lavet med et klassisk, enkelt og tidløst design i nordisk stil.

Den skandinaviske modebranche er kendt for en lang tradition for at skabe tøjmærker, som er populære i resten af verden. Den nordiske tøjstil er kendt for at være enkel og stilren. Den nordiske stil handler om minimalisme, natur, neutrale farver og kontraster. En stil med simpel elegance og god smag. Stilen er måske mest kendt fra Sverige, men de danske søstre fra den nordlige del af Danmark har vundet indpas i modebranchen med deres kollektion.

Alt fra bluser til bukser hos Skall Studio ebber af ren og simpel æstetik. De to søstre bag Skall Studio har designet alt fra lækre skjorter til fine kjoler. Produkterne er af høj kvalitet, så du kan bruge dem år efter år. Få en ny sommerfavorit hos Skall studio. Der findes kjoler, skjorter, bluser, shorts, bukser, tørklæder og meget mere. Udforsk mærket og find noget der passer til dig.