Få en god garderobe

De fleste mennesker kan relatere til, at du står i en situation, hvor du åbner dit skab. Dit skab må du forgæves lukke igen, da du ikke føler, at du har noget tøj at tage på. Herved opstår en tøjkrise, og denne situation er ikke sjov at stå i. Du kan derfor læse mere her, hvordan du får en god garderobe.

Behovet

På din arbejdsplads og i din fritid skal du have forskellige muligheder for tøj. Når du åbner dit klædeskab, skal du have en tilpas mængde tøj liggende, som bruges. Hvis du over tiden har ændret stil, og du ikke længere kommer til at bruge din gamle kjole, som du festede i som ung, så skil dig af med den. Giv den til en anden, som kan bruge den – de får mere glæde af den end dit skab. Tænk på dit behov, hvad bruger du? Sommetider kan det være en god ide at rydde ud i dit tøj, så det bliver mere overskueligt.

Brug tøjet mere end en gang

Mange mennesker har ofte en tendens til at købe tøj, som ikke er nødvendigt, og tøjet kommer til at ligge i klædeskabet med prismærke på. For at undgå disse situationer, hvor pengene bruges på unødvendigt tøj, skal du købe tøj med omtanke. Spørg dig selv, om du har brug for tøjet, når du står i prøverummet, eller lige har modtaget en pakke.

Når specielle anledninger/arrangementer melder sig, har folk en tendens til at købe nyt tøj, som de kan bruge til den specielle anledning, hvor tøjet efterfølgende vil ses i bunden af skabet gemt væk. I stedet for at købe tøj, som du bruger en enkelt gang, kan du købe dyrere tøj i ny og næ, som du bruger flere gange f.eks. en co couture kjole. En co couture kjole kan du både pifte op og ned afhængig af anledning. Pift din kjole op med et par højhælet, smykker og håret.