Få et nyt look med en sixpence

Mange tror, at sixpence eller flatcaps kun hører den lidt ældre generation til. Der er dog  en tendens til, at flere og flere prøver kræfter med en sixpence. Det er efterhånden ved at blive en ny trend. Er du med på moden?

Vi har samlet inspiration til, hvordan du vælger den rette flatcap, der passer til dig. Vi præsenterer dig for:

  • Vælg den rigtige model, der passer til dig.
  • Find en sixpence med det rette design.
  • Få et skarpt look med en flatcap.

Vælg den rigtige model, der passer til dig

Når du skal købe en flatcap, er der flere forskellige modeller at vælge imellem. De er alle sammen langtfra ens. De kan hver især skabe forskellige looks. Det er derfor en god idé, at du gør dig nogle tanker om, hvad det er for en model, du er ude efter.

Når du skal finde den rette model, skal du overveje, hvilken type sixpence der vil klæde dig bedst. Der er nogle modeller med en lang skygge foran. Du finder også modeller med en knap så lang skygge. Det er typisk de mest almindelige flatcaps.

Du kan dog også finde modeller, hvor skyggen er placeret i nakken. Mulighederne er derfor mange. Tænk over, hvad det er for et look med en sixpence, du gerne vil have. På den måde kan du nemmere vælge, hvilken model der passer bedst til dig.

Find en sixpence med det rette design

Når du har fået styr på, hvilken model du skal købe, skal du have fat i en sixpence med det rette design. Igen findes der en masse forskellige design, når du skal have en sixpence. Det kan derfor virke lidt uoverskueligt at vælge den rette.

Når du skal finde en flatcap med det rette design, skal du tage udgangspunkt i din stil. Du skal jo selvfølgelig have en flatcap, der passer til din stil. Kig på, hvad det typisk er for noget tøj, du går i. Har du en bestemt stil?

Når du ved, hvad det er for en stil, du har, kan du begynde at kigge efter en passende sixpence. Det kan være i forhold til bestemte farver eller mønstre, som sixpencen har. Det kan også være i forhold til, hvilke detaljer der er på flatcappen.

Det vigtigste er, at du kun vælger en flatcap, som rent faktisk passer til din stil. Du vil nemlig få meget mere glæde af den, da den vil passe til alt.

Få et skarpt look med en flatcap

Når du vælger at gå med flatcaps, har du mulighed for at få et knivskarpt look. Der er nemlig noget anderledes og særpræget over at gå med en flatcap. Er du ude efter et skarpt look, kan det derfor helt sikkert anbefales at gå med flatcaps.

Det handler også om, at flatcappen skal passe til din personlighed. Det er ikke alle, der med succes kan bære en flatcap. Du skal også have personligheden med.

Alternativt skal du gøre det til en del af din personlighed. Det er ikke noget, der kommer lige med det samme. Det kan kræve lidt tilvænning. Det kan dog sagtens lade sig gøre at gøre det til en del af din personlighed.