French chic og nordisk stil giver en sommerduft til din garderobe

Paris siges at være kærlighedens by, men hvis du nogensinde har været i Paris, så kan du også bekræfte, at der er mere end blot kærlighed i hjertet af storbyen i Frankrig. Der er nemlig sans for mode, og der er især én bestemt stil, der går igen fra person til person. Nemlig French chic stilen. Den er simpel, elegant og fashionabel. Tit giver den et glimt af forår og varme sommeraftener på terrassen. Dates eller møder med vennerne på små kaffer nede af hyggelige gader. Blomster der hænger ud fra altanen. Og ikke mindst svævende, neutralt farvede silkegardiner fra de åbne vinduer.

Nye sommerlooks med parisisk mode og nordens yndighed

Der er intet, der siger sommer, som fuglene der pipper, solen der står højt på den blå himmel og grin og snakken udenfor om aftenen. Men du har faktisk muligheden for at tage sommeren med dig på arbejde, i skolen eller de andre tre årstider. Med hjælp fra Co’ Couture mødes French chic stilen og den nordiske stil, for at skabe en sommerlig stil til dig i nydelige farver. Gør din garderobe mere forårs- og sommerklar med smukke styles fra Co’ Couture. Mærk hvordan det parisiske hjerte gør dig i godt humør, når du hopper i dine nye smukke styles fra Co’ Couture.

Drømmebilledet af Paris bør du tage med

Du har nok et eller andet drømmebillede af Paris. En lille yndig lejlighed, med en lille altan og udsigt til Eiffeltårnet. De drømmebilleder du har, bør du tage med dig på din rejse i livet. De fleste af dine drømme kan du nemlig genskabe eller føre ud i livet, uden egentlig at tage til Paris, medmindre du har denne vidunderlige mulighed. Tag en baret på hovedet, plant blomster på din altan og lad den parisiske stil klæde dig og bringe lys til hverdagen.