Giv dig selv en makeover, som vil få din familie til at måbe

Når man har siddet fast i de samme gamle beauty-rutiner i mange år, kan det hele pludselig komme til at virke lidt gråt og kedeligt. Du har haft den samme frisure i et halvt århundrede, din garderobe er ikke blevet fornyet, siden skulderpuder var moderne, og din makeup-rutine er stadig baseret på de dameblade du læste, da du startede med at bruge make-up. Der skal ske noget nyt. 

Vi har alle set de vilde, amerikanske makeover programmer på tv og tænkt, at det ville da være fantastisk med sådan en tur. Men du kan faktisk helt selv gøre noget ved situationen. Herunder har vi givet dig en lille guide til, hvordan du kan gribe det an. 

 

Start med den trætte garderobe

Det er tid til at give dit tøjskab en ordentlig omgang. Det kan være svært at vide, hvordan man lige skal bryde ud af sine gængse tøjvaner, men frygt ej. Du kan starte med at identificere din kropsform. Er du æbleformet, pæreformet, timeglasformet eller noget helt andet? Når du først kender din form, får du meget nemmere ved at vælge det rigtige tøj til dig. 

Pift tøjet op med lidt bling. Det kunne eksempelvis være lidt smykker og ure fra Goldentime. Det tager alle outfits til et nyt niveau, når der bliver sat lidt forskelligt tilbehør dertil. Prøv dig frem med ting, som du måske aldrig ville have valgt ellers. 

 

En tur til frisøren kan gøre underværker

Håret bliver du nødt til at overlade til professionelle, da det sjældent giver det bedste resultat at forsøge sig med en hjemmeklipning. Når du skal give dig selv en makeover, så gå ind til frisøren med et komplet åbent sind. Fortæl hende lidt om dig selv, og lad så hende beslutte, hvilken frisure, der passer bedst til dig. 

Selvom du måske forestiller dig, at pandehår er det, der skal til, så ved din frisør en masse om hår, hovedfaconer, og hvad der klæder dig bedst. Hav tillid til at hun ved, hvad hun laver. Så får du helt sikkert det bedste resultat. 

 

En god make-up er alfa omega

Hvis du ved bare den mindste smule om make-up branchen i dag, så ved du, at makeup-artister er som kunstnere. Det, de kan gøre ved et ansigt, er nærmest magisk. Her kan du gøre flere ting. Du kan måske forsøge selv at lære nogle tricks ved at gå på youtube og se nogle videoer med guides til forskellige typer make-up. 

Du kan også ligesom med håret gå til en professionel. Kosmetologer er uddannede i at vurdere, hvad der vil se bedst ud til dig, samt hvad der passer til din hudtype. Det kan være en stor hjælp, da hudplejeprodukter kan være en jungle at navigere rundt i.