Gode råd til at bruge dit sommertøj i de kolde måneder

Selvom sommeren er på hæld, behøver du ikke gå i gang med at pakke sommertøjet væk. I stedet kan du lade det blive i din garderobe og bruge det på nye måder. Du kan nemlig sagtens forvandle dine sommeritems til varmere versioner, så du kan bruge tøjet i løbet af efteråret og vinteren.

Sådan kan du style sommertøj i køligt vejr

Efteråret og vinteren er typisk lig med uldsokker, varme striktrøjer og så videre. Men du kan også stadigvæk style lækre outfits med hjælp fra dit sommertøj.

  • Kjoler – Kjoler er bare skønne at have på, og de hører på ingen måde til kun om sommeren. Vil du gerne have en kjole fra Heartmade på i de kolde måneder, kan du tage en rullekrave på under kjolen. Du kan ydermere tage en sweater på over kjolen og et par strømpebukser under.
  • T-shirts – Har du en fed t-shirt, som du gerne vil vise frem året rundt? Så kan du tage en langærmet bluse på under den for at skabe et cool outfit. 
  • Skjortekjole eller lang skjorte – En skjortekjole eller lange skjorter ser bare trendy ud. Om efteråret og vinteren kan du style denne beklædningsgenstand med et par jeans eller leggings og fede støvler.

Tynd jakke – Hvis du har en tynd jakke, som du er meget glad for at bruge, så kan du uden tvivl gøre den til en del af din vintergarderobe. Du kan blot bruge den under en tyk frakke, så du kan holde varmen.