Gør lidt ekstra ud af din vintergarderobe

Vinteren byder på kulde og mørke, og du har sikkert en tendens til at vælge den sorte striktrøje i klædeskabet de fleste dage. Det er der ikke noget at sige til, når du hver morgen står i mørket og skal vælge et outfit. Men måske bør du gøre lidt ekstra ud af din vintergarderobe, så den mørke tid bliver nemmere at komme igennem. 

Du bliver i bedre humør af farver

Mange foretrækker mørke og lidt triste farver i de mørke måneder. Men det kan være en fordel at vælge farver i den mørke tid. 

Farver gør nemlig, at du bliver i bedre humør. Så i stedet for at fylde din garderobe med strik i mørke farver bør du købe og iføre dig noget mere farverigt strik. Du kan eventuelt kigge nærmere på Bruuns strik for at få inspiration. 

Har du ikke helt mod på farverigt strik, så start med at tilføje et farverigt tørklæde til dit mørke outfit. Det vil muligvis give dig blod på tanden i forhold til at tage strik med farver på. 

Lad være med at gå helt i hi

Er du en af dem, der straks trækker i lange bukser, når temperaturen falder? Det behøver du ikke. Du kan sagtens have både nederdel og kjole på, når det er koldt udenfor. 

Du behøver altså ikke at gå helt i hi, når det er den mørke og triste årstid. Du vil helt sikkert blive glad af at tage en blomstret kjole på sammen med et par strømpebukser og en varm striktrøje en gang imellem.