Guide til at lokke kunder til din butik

Det er meget vigtigt, at man gør sin butik så konkurrencedygtig som muligt. Hertil kan det hjælpe meget, hvis du forsøger at få din butik til at se så indbydende ud som muligt udefra. Her får du et par gode tips til dette for at lokke kunder til din butik.

Brug akrylskilte

Du kan med fordel bruge akrylskilte uden for din butik for at lokke kunderne ind i butikken. Disse akrylskilte kan for eksempel bruges til at vise nogle af varerne og priserne på varerne. Det kan også være godt at bruge akrylskiltene til at fortælle kunderne, at der er udsalg i butikken.

Du kan bruge akrylskiltene på den måde, der giver mest mening for netop din butik. Det vigtigste er bare, at det gøres på en måde, som vil få butikken til at se endnu mere interessant ud.

Hav en velkomstmåtte ved døren

Det er vigtigt, at kunderne bliver budt godt velkommen i din butik. Dermed kan du have en velkomstmåtte ved butikkens dør, så kunderne vil være mere begejstrede for at træde ind i din butik.

Hav et indbydende butiksvindue

Hvis du har et butiksvindue, så er det oplagt, at du skal forsøge at gøre det så indbydende som muligt. Det kan være en god ide at fremvise dine bedste varer i butiksvinduet, da disse med større sandsynlighed kan lokke kunderne ind i butikken.

Det er altså en anden måde end akrylskiltene at give kunderne et indblik i butikkens varer.

Sørg for at butikken er ren og frisk udefra

Det kan godt være, at du har vist de gode priser på akrylskiltene og sat dine bedste varer i butiksvinduet, men det kan skabe konsekvenser, hvis butikken er beskidt og slidt udefra. Du skal altså sørge for, at butikken ser godt ud udefra ved at gøre den ren og eventuelt også male den med frisk maling.