Køb alt til din e-cigaret her

Du kan selv blande dine egne e-væske smage med aroma og base. Hos SMOKE-IT finder du alt inden for e-cigaretter, herunder også alt inden for aroma, baser og andet tilbehør, hvis du selv vil blande din e-væske.

E-væske er en rimelig simpel blanding og består primært af base og aroma. Basen er i forskellige nikotinstyrker, alt efter, hvad du selv ønsker. Du kan også få nikotinfrie baser. Hvis du ønsker at blande din væske med nikotin, er det anbefalet, at du blander i forholdende 80% nikotinbase og 20% aroma. Det er selvfølgeligt et vejledende blandingsforhold, men det er naturligvis helt op til dig selv, hvordan du vælger at blande din e-væske, så det passer lige præcis til din smag.

Når du skal vælge din nikotinbase, skal du også tage stilling til det ønskede PG og VG-indhold – men hvad er det, det betyder? Hovedingredienserne i nikotinbasen er Propylen Glycol (PG) og Vegetabilsk Glycerin (VG). Blandingsforholdet mellem disse er afhørende for den færdige e-væske og det er altså derfor, du kan finde baser med forskelligt indhold af PG og VG.

Propylen Glycol (PG) er tyndflydende og har særlig indflydelse på smagen, da stoffet er smagsforstærkende.

Vegetabilsk Glycerin (VG) er tyktflydende og har særlig indflydelse på dampen, der primært dannes af netop VG. Ellers er der ikke noget særligt over de to typer af stoffer, da de i forvejen findes som tilsætningsstoffer i en lang række af mad- og forbrugsvarer. Du kan få hjælp og vejledning her.

Hvad skal jeg vælge, hvis jeg kaster mig ud i bland-selv e-væske?

Har du valgt at kaste dig ud i bland-selv e-væske, skal du altså finde den rigtige sammensætning af PG og VG og derudover skal du også finde den aroma, der kan give din bland-selv e-væske den helt perfekte smag for dig. Prøv dig frem for at finde den helt rigtige blanding.

Køb alt til din e-cigaret her

Du kan selv blande dine egne e-væske smage med aroma og base. Hos SMOKE-IT finder du alt inden for e-cigaretter, herunder også alt inden...

3 forslag til en hyggelig juleudklædning

Julen kan hurtigt ankomme, uden vi nærmest når at ænse det. Så får vi pludselig travlt med diverse gøremål, blandt andet med at pynte...

Sådan skaber du mere mig-tid

Egenomsorg er vigtigt i en hektisk hverdag med mange pligter. Måske har du børn, partner eller et job, der optager meget af din tid....