Læs dette, hvis du svømmer mod strømmen og ikke streamer

Nu til dags har størstedelen af alle hjem, der ser nogen former for fjernsyn, streaming. Det betyder også, at det er få, der stadig bruger signal-tv. Men at størstedelen benytter sig af streamingtjenester, efterlader trods alt et mindretal, der stadig ser signal-tv. Er du medlem af den klub, er du ikke tvunget til at skifte.

Optimér dit gamle system med parabol udstyr i stedet for at bukke under

Denne guide til at udvikle og optimere dine teknologiske apparaters funktionalitet uden nødvendigvis at følge med strømmen og gøre, hvad der for tiden er moderne, kan bl.a. foreslå dig at indkøbe nyt parabol udstyr. Parabol udstyr bruges til parabol-tv, også kaldet satellit-tv. Det er de tv’er, der modtager signaler fra en satellit for at kunne sende kanalerne. Har du et sådant tv, har du enten en parabol eller en parabolantenne – men til en parabol skal købes en smule ekstra parabol udstyr i modsætning til, hvis du har en parabolantenne.

Noget af det omtalte parabol udstyr er en LNB. De kommer i forskellige udgaver. Eksempelvis benyttes en universal-LNB til det frekvensbånd, der sikrer, at du kan se samtlige kanaler. Det kan være, at du gerne vil have en ny parabol opsat, fordi den gamle er forældet. Er det tilfældet, skal du huske at vende den mod syd, for ellers vil den ikke fungere – og så skal du naturligvis købe alt det nødvendige parabol udstyr.

Overvej at følge tidens tendenser

Synes du, det lyder overvældende og voldsomt, hvor meget udstyr og diverse, der skal købes, hvis du fortsætter med at have parabol-tv? Så er det heldigvis altid en mulighed at prøve den nye tendens med streaming af. Finder du ud af, at det overhovedet ikke fungerer for dig, kan du til hver en tid afmelde det og gå tilbage til dine gamle vaner igen.