Pas godt på dine tights med disse gode råd

Du tænker måske ikke så meget over det, men det er rent faktisk vigtigt, at du passer godt på dit undertøj. Går du i tights, men ved du ikke helt, hvordan du passer bedst muligt på dem? Så kan du gøre brug af nedenstående gode råd. 

Dine tights bør blive skiftet ud jævnligt

For mænd er det generelt en rigtig god idé at skifte tights ud minimum en enkelt gang hvert år. Desuden anbefales det, at du ikke bruger dine tights eller underbukser mere end en enkelt gang. Når du har brugt dem en gang, skal du altså vaske dem.

Har du en tendens til at bruge dine tights i flere dage i træk, så bør du ikke gøre dette mere. Du skal i stedet sørge for at købe nye underbukser jævnligt og huske at vaske dem, når du har brugt dem.

Vask dine tights i koldt vand

Når du skal vaske dine JBS tights, skal du ikke bare proppe dem i vaskemaskinen og tænde for et eller andet program. Dine tights skal helst vaskes i koldt vand, da varmt vand kan slide stoffet en del hurtigere. Derudover kan det varme vand få pletter til at sætte sig godt fast på stoffet.

Det er ydermere en god idé, hvis du vender dine tights på vrangen, før du putter dem i vaskemaskinen. Dette er ligeledes med til at reducere slid, mens det også gør dine tights mere rene. Skal du vaske hvide tights, kan du gøre brug af blegemiddel. Med blegemiddel får du helt rene hvide tights.