Sådan bliver du helt klar til hot girl sommer

Sommeren er over os, og det er de fleste danskere glade for. Vejret bliver varmt, vi kan bade, der er ferie, og vi er generelt i bedre humør.

I de seneste år har internettet været helt vild med fænomenet ‘hot girl’ sommer, som egentlig bare betyder, at man vil leve sit bedste liv om sommeren.

Her er gode råd til, hvordan du kan gøre lige præcis det.

Kom i form

Nej, her menes ikke, at du skal ud og løbe, med mindre du har lyst til det. Det skal nemlig være rart, så det kan være, at du skal prøve at træne noget helt nyt med bækkenbundskugler. Vi er vant til, at man op til sommer føler, at man skal gøre kroppen bikini-klar, men her er en hemmelighed: det er den allerede. Alle kroppe kan nemlig nyde sommeren i en bikini, så hvad med at træne noget, som kan bringe dig nydelse?

Bækkenbundskugler hjælper, som navnet antyder, med at træne din bækkenbund. Det er især godt, for kvinder som har født, da det strammer underlivet godt op. Det kan hjælpe med at holde på vandet.

Det kan også give dig et bedre hot girl sommer sexliv, da en trænet bækkenbund kan betyde længere og stærkere orgasmer, og det er jo noget, som de fleste sætter pris på.

Klar med garderoben

Hvis du har haft dit sommertøj pakket væk, så er det en god idé at finde dem frem i god tid, så du kan tjekke om det hele passer, om du stadig kan lide det, og om du mangler noget.

Skal du af med noget af det, så kan du aflevere det i din lokale genbrugsbutik, så andre kan få glæde af det i fremtiden.

Med et gennemgået og sorteret tøjskab, så er det nemt at finde lækre outfits til dine sommereventyr.

Prøv nye aktiviteter

Det er næsten altid sjovt at prøve noget nyt, så hvad med at finde på noget spændende denne sommer?

Måske skulle du tage på cykelferie eller vandretur for første gang? Måske skal du lære at grille? Det kan også være, at du hellere vil hygge dig med at anlægge en lækker køkkenhave? Der er mange muligheder i det danske sommervejr, så det er bare med at hive fat i venner og familie og kommer i gang. Så skal du nok få en god sommer.