Sådan får du din kæreste til at gå mere op i sin stil

Free-Photos / Pixabay

Du har sikkert en rigtig sød kæreste, som du holder meget af. Men kender du det der med, at hans tøjstil bare ikke er helt så fed, som den kunne være? Måske går han stadig med den der studieturstrøje fra gymnasiet, og når han skal klæde sig pænt på, er det altid den samme skjorte, han smækker på. Det er selvfølgelig ikke en pligt at klæde sig moderigtigt, men hvis du går meget op i dit udtryk, vil du sikkert gerne dele glæden ved en tjekket stil med ham. Her får du råd til, hvordan du griber det an.

Køb nyt tøj til ham

Okay, det er måske en rimelig oplagt løsning. Men den er også rigtig effektiv! Du kan simpelthen gå all-in og langsomt udskifte hans garderobe skridt for skridt. Start med det tøj, du synes er værst. Hvis du er rigtig træt af hans gamle dunjakke, så find en fed, ny frakke til ham. Det kan eventuelt frames som en tidlig jule- eller fødselsdagsgave. Som tiden går, vil han vende sig til at gå i det nye tøj – og så kan det jo være, at han udvikler en smag for noget mere moderigtigt, end han tidligere har klædt sig i.

Det kan være en god idé at give ham nogle andre gaver også, så der ikke kun går tøj i den. Her kan du finde inspiration til forskellige gaveideer, som kan glæde og overraske din kæreste. Måske kan I endda aftale, at I overrasker hinanden én gang om måneden. Det behøver ikke at være med gaver, men kan ligeledes være gode oplevelser eller andre søde ting, der viser omtanke. På den måde plejer I jeres forhold – og så kan du altid lige snige et par fede sneakers ind også.

Præsenter ham for stilikoner

Hvis du synes, at det første forslag lyder lige lovligt dyrt, så er der også noget andet, du kan gøre. Du kan nemlig sørge for, at din kæreste for øjnene op for de mange stilrige mænd, der findes rundt omkring i verden. Det handler egentlig bare om at understrege, hvad du synes god stil er. Hvis ham eventuelt billeder af outfits, du synes er rigtig fede, og giv ham mulighed for at udforske forskellige grene af mandemoden.

For mange yngre mænd handler deres mangel på sans for mode i høj grad om, at de har svært ved at overskue, hvor de skal hente inspiration henne. Hvis du giver din kæreste nogle sikre stilforbilleder, som han kan læne sig op ad. Der er helt sikkert en masse ting, han har styr på, så det er ikke, fordi du skal holde ham i hånden. Men det er en god idé at hjælpe hinanden, så den enes styrker kan være med til at opveje den andens svagheder.

Hvis han i sidste ende ikke har lyst til at ændre stil, så er der bare ikke noget at gøre ved det. Så må du bare tage ham, som han er. Det er i orden at komme med forslag, men man skal ikke prøve at ændre på en person, hvis lysten ikke er til stede.