Sådan får du en minimalistisk garderobe

En god tøjstil er ikke kun ensbetydende med, at dit skab nødvendigvis skal bugne af en masse lækkert tøj. For selvom det er fedt, at have en masse tøj at vælge imellem, så er det alligevel ikke ensbetydende med at du går i det. 

 

Er dit tøjskab fyldt til randen, af forskelligt tøj, betyder det ikke at du går i tøjet. Mange gange er vi indrettet således, at vi bare fylder op i skabet, uden at tænke videre over det. Det betyder også mange gange at garderoben, lige pludselig, og før vi får set os om, er fyldt med en masse tøj, som vi desværre aldrig kommer til at gå med. 

 

Giver mere overskud i hverdagen

Det er altid en god ide at rydde op, og det gælder ikke mindst for din garderobe. Det gælder ikke kun for kvinder, men i høj grad også for mænd. Når du har ryddet op i din garderobe, betyder det også at der er god plads til resten af dit tøj. Måske er der endda plads til, at du kan supplere med lidt nyt, og her kan du for eksempel vælge en lækker skjorte, eller en fed basic t shirt fra det danske brand rue de tokyo.

 

Fælles for de mange forskellige styles, som du finder hos Rue de Tokyo er, at det alt sammen er fremstillet i en høj kvalitet, og det betyder at du sagtens kan have stor glæde af det fede tøj, mange år frem i tiden.