Sådan giver du dig selv en makeover

Måske har du set det i fjernsynet, eller måske kender du en, der har fået en makeover. Med en makeover kan du starte på en frisk, og det kan være tiltrængt, hvis du eksempelvis har en tendens til at glemme dig selv i en travl hverdag eller blot prioritere andre før dig selv. Har du ikke ressourcerne til at betale dig fra det, kan du med fordel også give dig selv en makeover, og hvordan du kan gøre det, kan du få tips og inspiration til ved at læse med her.

Tag et kig på dit tøj og fodtøj

Når man konstant har mange ting at tage hensyn til, er det sjældent, at man egentligt tager et kig ind i garderoben og skoskabet. Før du ved af det, er der gået et år, og du har måske ikke købt nyt tøj siden sidste år. Når du skal give dig selv en makeover, kan du med fordel derfor starte med at tage et kig på dit tøj og fodtøj. Gør dit nuværende tøj dig glad? Ønsker du dig flere farver? Trænger du blot til noget nyt? Nyt tøj og nye sko fra Angulus eksempelvis kan gøre meget, og et lækkert sæt tøj som er gennemført, kan få dig til at føle som om, at du er på toppen af verden.

Din frisure trænger helt sikkert også til en opfriskning

Ligesom tøjet glemmer du stensikkert også dit hår, da det med 90 % sikkerhed næsten altid er oppe i en hestehale eller lignende for at sikre, at det ikke irriterer dig i løbet af den travle hverdag. Glemmer du at prioritere dig selv, så trænger din frisure sikkert også til en opfriskning, og en ny frisure kan give dig et helt andet udtryk – og det er netop det, som du har brug for, hvis du ikke har været ved frisøren længe.