Sådan holder du dig opdateret på modens trends

Free-Photos / Pixabay

Elsker du tøj, sko, accessories og generelt alt, hvad der omhandler mode? Tøjmoden og -stilen skifter hele tiden, og der dukker konstant nye trends og tendenser op. Det online marked boomer med nyheder på modescenen, og det kan ofte være vanskeligt at følge med.

Kan du nikke genkendende til dette? Bare rolig – hjælpen er nær. I dette indlæg giver vi sig fire skarpe tips til, hvordan du holder dig 100% opdateret på modens førende trends.

#1 Tilmeld dig førende modebrands’ nyhedsbreve

Det første gode råd er lige så lavpraktisk, som det er effektivt. Det handler i al sin enkelthed om, at du med fordel kan tilmelde dig forskellige modebrands’ nyhedsbreve. På den måde modtager du nyheder fra de respektive brands, når de er allermest nybagte. Du risikerer således aldrig at sakke bagud og modtager løbende dugfriske modenyheder – direkte i din inbox.

#2 Hold øje med relevante hashtag-fælleskaber

Et andet rigtigt godt råd, som du bør gøre brug af, er at holde øje med forskellige relevante og store hashtags inden for modebranchen. De store hashtag-grupper samler et helt “community” af modeinteresserede brugere og relevante modeemner, som du gør klogt i at opdatere dig på. På den måde sikrer du dig bred viden om modefeltet – eksempelvis via Instagram.

#3 Følg diverse online modeblogs og webshops

Det tredje gode råd er at følge de store og prominente modeblogs samt at orientere dig løbende på diverse webshops. Her kan du blive opdateret på alt lige fra modetrends til specifikke produkter og nye kollektioner. Du vil således altid være med på “beatet” og kende til modebølgen.

Og du behøver ikke blive hverken overrasket eller nervøs, hvis du, efter at have været inde på en bestemt webshop eller modebrand, bliver bombarderet med reklamer fra afsenderen. Det er ganske naturligt og handler ganske enkelt om målrettet annoncering til gavn for både afsender og dig som forbruger. Som forbruger eksponeres du for relevante produkter, og afsender får mulighed for værdifuld kontakt med relevante slutbrugere som for eksempel dig.

Uanset om du er modtager eller afsender, kan du læse mere om Google Ads og annoncering her på geniads.

#4 Tag en gåtur ned igennem strøget – jævnligt

Vi slutter dette lille inspirationsindlæg af med et sidste godt råd, der helt kort går ud på, at du med fordel kan tage dig en hyggelig gåtur ned ad strøget. En (shoppe)tur gennem gågaden giver anledning til at besøge de forskellige butikker og tøjkæder. Her er der massevis af inspiration og viden at hente i forhold til den aktuelle mode.

Og der er jo ikke noget galt med bare at kigge – hvis du altså kan holde dig fra de mange tøjfristelser.