Sådan finder du et nyt look til sommerstart

Ens tøjskab rummer mange stilarter og hemmeligheder, og ofte findes der også mange stykker tøj i, man ikke har set længe. Når man køber noget nyt, er der noget andet, der ryger bagerst i skabet, hvorfor man hurtigt kan få et propfyldt skab, som både er uoverskueligt og rodet. Er du blevet træt af din stil, eller har du blot et ønske om at forny dig, fordi du har brug for, at der sker noget nyt, så kan du her blive klogere på, hvordan du finder et nyt look til sommerstart.

Ryd ud før du køber ind

Det lyder måske logisk, men der er mange, der vælger at gå ud og købe nyt tøj uden at rydde op i det gamle, man har i skabet. Når man ikke rydder ud, inden man køber nyt, vil man opleve, at det måske kan blive sværere at sammensætte, og man oplever måske heller ikke sit nye look som værende helt nyt, når man stadig kan finde sit gamle tøj. Ønsker du at forny eller opdatere dit look, så kan det altså være en god idé at rydde op og smide ud af dit gamle tøjskab, inden du køber nyt, så når du åbner skabet vil blive mødt af en masse nyt tøj, som giver dig ny energi og liv.

Find inspiration hos nye brands

Man kan have en tendens til at blive ved med at købe fra de samme brands, når man køber tøj, og gør man det, vil man opleve, at det kan være sværere at forny sig i sin garderobe, fordi tøjet måske minder om hinanden. Har du brug for et nyt look, kan du med fordel finde inspiration og tøj hos nye brands. Tag eksempelvis et kig hos ByBaunbaek. De forhandler tøj til stilbevidste piger og kvinder, og ByBaunbaek har derfor stensikkert også noget, der falder i din smag.