Sådan giver du dig selv et nyt look

Når hverdagen er travl og præget af rutiner, kan det betyde, at det er svært at finde tid til sig selv. Har man børn, bliver de ofte prioriteret højere, og før man ved af det, er der gået endnu en dag, hvor man nærmest ikke har nået at kigge sig selv i spejlet. Er det noget, du kan genkende, og ønsker du at give dig selv et nyt look og lidt selvforkælelse, så kan du her blive meget klogere på, hvordan du kan gøre netop det.

Start med dit tøjskab

Når du skal give dig selv en makeover, er det vigtigt, at du både er kærlig og kritisk på samme tid. Du skal være kritisk i den forstand, at du skal være ærlig overfor dig selv i forhold til dit tøjvalg, og hvordan du ønsker at klæde dig fremover. Har du en periode, hvor du er vild med farver, eller er det noget, som godt kunne hænge ved? Når du skal give dig selv et nyt look, kan det være en god idé at starte med dit tøjskab. På den måde finder du nemmere ud af, hvorhen du vil med din stil, og det er derved også nemmere at skabe en fornyet version af sig selv. Er du i tvivl om, hvor du skal købe nyt tøj henne, kunne Bruun Bruun godt være et godt bud på et sted, der har tøj til dit nye look. Se mere på bruun-bruun.dk.

Tag en tur til frisøren

Når der skal ske noget nyt, er det oplagt at smutte forbi frisøren. En ny frisure kan nemlig være nok i sig selv, og ønsker du at gå all in, kan du både ændre garderoben og din frisure. Sørg dog for at have mavefornemmelsen med i processen. Det skal ikke ende med, at du helt mister, hvem du egentligt er.