Sådan giver du dig selv et nyt og friskt look

Synes du, at du ofte mister tidsfornemmelsen, og ofte har mange bolde i luften på én gang? Så kan det være nemt at glemme sig selv. Når rutinerne kører, som de plejer, følger man dem for at komme nemmest igennem hverdagen, og måske har du svært ved at genkende dig selv, når du kigger i spejlet. Ønsker du at give dig selv et nyt look, så kan du her blive meget klogere på, hvordan du nemt og forholdsvist hurtigt kan gøre netop det.

Tag et kig i dit klædeskab

Mange mennesker prioriterer tryghed over meget andet, og derfor er rutiner også meget væsentlige for at kunne få hverdagen til at fungere. Tryghed findes i mange aspekter af ens liv, og ofte bliver det også en del af ens klædeskab. Ønsker du at gøre noget nyt, kan du starte med at tage et kig i dit klædeskab. Smid eventuelt det slidte og kedelige tøj ud eller sælg ud i det du ikke bruger. På den måde bliver der plads til, at du kan få noget nyt ind, som er en del af din forandring.

Køb noget nyt tøj

Når du har ryddet ud i dit tøjskab og derved kun bevaret de ting, som giver dig glæde, og som er noget, du føler dig godt tilpas i, skal du ud og købe noget nyt tøj. Forsøg at lede efter noget som ikke er i din comfort zone. Måske betyder det, at du skal kigge efter noget farverigt tøj, eller måske skal du købe et par nye bukser i et nyt snit.

Prøv noget nyt makeup

Man kan gøre mange ting for at forandre ens look, og det kan man eksempelvis også gøre med makeup. Er det ikke noget, du bruger til hverdag, kan det være, at du skal afprøve en mascara. En mascara kan give dine vipper ekstra længde, og det vil stensikkert være noget, som vil forandre dig en smule – naturligvis på den gode måde.

Husk på også at ændre lidt i hjemmet

Typisk siger man, at ens hjem afspejler dem, der bor der, og ønsker du at skabe en forandring i dit look, kan det være en god idé også at gøre det i hjemmet. Måske har du brug for store ændringer, eller måske er mindre ændringer at foretrække. Find eksempelvis materialer på nettet for at søge inspiration. Måske du finder den helt rette løsning for dig.

Tag en tur til frisøren

En ny frisure kan friske dit look op, og det er noget, som mange ville skulle tænke lidt over. Er du frisk på noget nyt, kan du med fordel blive klippet korthåret, eller måske skal du afprøve en farvning. Der er mange muligheder, og du kan i samråd med din frisør finde den bedste løsning. Ofte kan din frisør se muligheder, du ikke kan se, hvorfor det er en god idé at gå til en professionel og ikke selv kaste sig ud i projektet med hårfarvning eller klipning.