Sådan giver du dit skateboard et nyt look

Er du ved at være træt af udseendet på dit skateboard? Er det for slidt? Eller er der bare behov for fornyelse? Så er du kommet til det helt rette sted, da du her får nogle gode råd til, hvordan du kan give dit skateboard et nyt look, så du opnår den fornødne fornyelse.

Det er nemlig ikke altid nødvendigt at investere i nyt for at få fornyelse til dit skateboard, da meget enkle ændringer hurtigt kan komme til at give dit skateboard nyt liv. Eksempelvis er der nogle centrale sliddele, der kan udskiftes, hvormed du får nyt udseende og samtidigt får forbedret funktionalitet.

Grip tape kan få dit board til at se nyt ud

Det er gældende for eksempelvis grip tape, der udsættes meget for belastning, mens du bruger det. Hvis det ser slidt ud, tager dit skateboard sig måske lidt slidt ud, og det kan du let gøre noget ved. Der findes mange forskellige typer af grip tape i forskellige farver, med forskellige mønstre og forskellige motiver. Det er vigtigt, at du vælger tape, der passer til din stil. Nogle ønsker måske en ensfarvet og neutral farve på tapen, mens andre ønsker mere spraglede farver, udfordrende mønstre og forskellige motiver. Her kan det være en fordel at gå online og søge for inspiration, og måske du ved et tilfælde finder netop den grip tape, der passer netop til dine behov.

Tilføj dine yndlingsklistermærker

Mindre detaljer, der faktisk kan have stor betydning, er klistermærker. Ved at sætte klistermærker på dit skateboard, kan du få fornyelse og tilføje noget ekstra til dit look. Det giver dig den fordel, at du for få midler kan få stor forandring. Her kan du også vælge mellem tusindvis af forskellige klistermærker, og du kan tilmed få nogle specialproduceret til dig, hvis du har nogle helt specifikke ønsker, krav og behov.