Sådan opfrisker du hele familiens garderobe på én gang

Ofte går der travlhed og rutiner i hverdagen, hvilket betyder, at man som regel ikke har meget tid til at kigge i sin garderobe. Måske har du mistet overblikket over din egen, men du kan næsten vide dig sikker på, at du også har mistet overblikket over din partners og dine børns garderober. Kunne du dog godt tænke dig, at der skete noget nyt på tøjfronten, så I alle er klar til en god og lang sommer sammen, så kan du her blive meget klogere på, hvordan du kan friske hele familiens garderobe op på én gang.

Tag én dag ud ad kalenderen for at hjælpe hinanden med at sortere og rydde ud

Ofte kan det virke uoverskueligt at skulle sortere og rydde ud i hele familiens garderobe, men det behøver det dog ikke at være. Ofte kan det nemt og hurtigt gøres, hvis man samarbejder om det. Eksempelvis kan I tage én dag ud ad kalenderen for at gøre det sammen. Start med børnenes garderober da de typisk har mest energi og lyst til at hjælpe på starten af dagen. De kan tage mange af beslutningerne selv – du som forældre skal ofte blot sørge for at hjælpe med at putte i poser og lignende. Dernæst kan I gå i gang med din og din partners garderobe. Gem eventuelt noget af tøjet så I kan lave noget ud ad tøjet i sommerferien.

Tøj til hele familien kan findes billigt på nettet

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Når du og din familie har ryddet op og måske endda solgt ud, er der plads og penge til nyt tøj. Køb eksempelvis nyt og lækkert termotøj til børn på nettet, så dine børn har nyt termotøj til børn, når de skal starte igen i institution efter sommerferien.