Sådan skal dit hår se ud i 2020

2020 byder på flere forskellige tendenser og frisurer, som kan give dig den nødvendige forandring efter flere måneders frivillig karantæne og hjemmearbejde. Nogle er selvfølgelig gengangere, men de er uden tvivl værd at prøve af.

På listen finder du alt fra helt kort pandehår til den korte page og det lange pandehår. Læs med her og få inspiration til dit næste frisørbesøg.

70’ernes hår

70’erne er tilbage! Heldigvis ikke alt tøjet med de mange spraglede farver, men klipningen er in igen. 70’ernes hår er karakteriseret ved den tjavsede klipning, også kaldet ”the shag”, og den kendes bl.a. ved mange lagdelte etager, skulderlangt hår og halvlangt pandehår.

Curtain bangs

Curtain bangs er ikke et nyt fænomen. Det har været in i stykke tid – og 2020 er bestemt ikke en undtagelse. Curtain bangs kendes ved det lange pandehår på begge sider af ansigtet og er kendt fra både 60’erne og 70’erne. Curtain bangs har været populært længe, og det er der en rigtig god grund til. Det er nemlig klædeligt til både langt og skulderlangt hår.

Den korte page

Den korte page er en af dette års mest populære trends. Mange vælger at klippe de lange lokker af til fordel for den korte, stylede page, som er meget mere opsigtsvækkende. Den korte page slutter lige omkring kindbenene, og den passer til næsten alle – den perfekte frisure til sommer!

Bronde

Den mest populære hårfarve i 2020, spørger du? Det er helt sikkert bronde. Hvis du ikke ved, hvad det er, så er det en varm karamel, bedre kendt som en blanding mellem blond og brunette. Det er også den perfekte hårfarve til alle de damer, der går rundt med den triste kommunefarve – den kræver nemlig kun en toning for at få frem i den traditionelle leverpostej!

Det helt lange hår

Det helt lange hår er fremme igen – og her taler vi hår helt ned til taljen. Hvis du går og tænker, jamen, mit hår gå jo kun til skuldrene, så tøv ikke. Du kan altid betale dig til de lange hår med extensions – og selvfølgelig også en god portion tålmodighed og god pleje.

Har du fået en god idé til din næste frisure, så kan du besøge din damefrisør i Kolding lige her.