Skiftet fra sommer til vinter

Årstiderne kan være utrolige forskellige herhjemme i Danmark. I sommerperioderne kan vi have op til 30 grader og højt solskin, mens der nogle få måneder efter kan være kolde temperaturer og nedfaldne blade. Dette kræver både tilvænning hos sindet og kroppen. Læs med herunder, og bliv inspireret til hvorledes skiftet fra sommer til vinter kan føles en smule mere overkommelig.

Forbered din krop på skiftet
I vinterhalvåret kan vi ofte have en tendens til at putte os indendørs med en god film og hygge. Men det er vigtigt også at få motioneret og rørt sig en smule, så man stadig holder kroppen i gang og får lidt sollys i løbet af dagen. Dette kan fx være en rask gå- eller cykeltur udendørs. Vælg den motionsform, som gør dig glad – og som kan give lidt mere overskud i hverdagen. Kosten er naturligvis også alfa og omega. Husk frugt og grønsager i den daglige kost, som kan give lidt ekstra benzin til kroppen.

Motion og kost er dog ikke altid nok – og her kommer magnesium kosttilskud ind i billedet. Magnesium er et vigtigt mineral for kroppen, som bl.a. kan være medvirkende til at give nogle gode betingelser for dit energistofskifte og mindske træthed og udmattelse. Find et stort udvalg af magnesium kosttilskud lige her.

Skift garderoben ud
Det kan være en god idé at forberede sig på flere parameter, så skiftet fra sommer til vinter ikke kommer som et lyn fra en klar himmel. Hiv de varme jakker frem fra kælderen eller loftet, og ud med tæpperne på sofaen.

Desuden er den nye årstid også altid en god undskyldning for at shoppe, og friske garderoben op. Det nye tøj kan give et kick til selvtilliden, og man kan gå gennem vinteren med oprejst pande. Husk desuden også at købe nogle varme vanter og en blød hue.