Sommermoden til mænd i 2020

Varmen er officielt kommet til Danmark – og det er officielt for varmt til de tykke jeans og de langærmede skjorter. Hvis du ikke er tvunget til at gå rundt i jakkesæt og slips på daglig basis på kontoret, så kan du med fordel finde sommermoden frem. Men hvad er egentlig sommermoden i år? Læs med her og find ud af, hvordan du klæder dig moderigtigt i år.

Et casual outfit – bare et par shorts og en t-shirt

Det traditionelle og klassiske outfit, der aldrig går af mode, er shorts og en t-shirt – og hvis der alligevel er behov for en jakke om morgenen, så skal det være cowboyjakken. Det er et simpelt, casual outfit, som kan bruges de fleste steder – og så er det også behageligt. Hvis du står og mangler et par gode jeans, der sidder godt og kan tilpasses ethvert outfit, så kan du med fordel vælge et par Jason shorts fra GABBA. De findes i et stort udvalg af farver og modeller – både jeans og cargo, så du kan helt sikkert finde et par shorts, der passer til dig.

Farverig – skjorter og t-shirts i alle farver og mønstre

Den klassisk hvide eller sort t-shirt går aldrig af mode, så det kan du altid slippe afsted med, men i år er der virkelig knald på farver og mønstre. Her taler vi både om striber og diverse mønstre med en masse forskellige farver – til både skjorter og t-shirts. Så hvis du bare har et par sorte eller blå shorts, så kan du kombinere den med lige de farver, du godt kan lide.

Chinos – hvis du ikke er til shorts

Det er ikke alle, der bryder sig om at gå i shorts, og det behøver man heller ikke. Man kan nemlig sagtens blive ved med at gå i de lange bukser, men blot skifte fra et par tykke jeans til et par tyndere chinos. Der findes et stort udvalg af chinos lavet i ”sommerstof”, så de er ikke så tykke som almindelige chinos – og der findes også chinos, der ikke sidder så tæt, så de er mere luftige og faktisk kan bæres over alt – endda på stranden, hvis det er det, du har lyst til.