Tips til den perfekte efterårsgarderobe

Nu hvor efteråret så småt går os i møde, er det tid til en udskiftning af sommertøjet. Ligesom bladene på træerne skifter til smukke orange og brune farver, er det også dette efterår de jordlige skov farver og særligt tern, der er inde i modebranchen. Eftersom det danske efterårsvejr kan være meget skiftende og alsidigt, kan der dog være svært det der med tøj. Her i artiklen finder du gode tips til, hvordan du få en super lækker efterårs garderobe, der er super god og funktionel til det danske vejr. 

Hav styr på the basics 

Det absolut vigtigste ved en god garderobe, ikke kun om efteråret men helt generelt, er at man har styr på sine basics. Det er vigtigt fordi, du med gode lækre basics, aldrig rigtig kan få tøjkrise. Hvis du altid har noget, som du ved du elsker at have på, som du synes er flot og har det godt og er selvsikker i, gør det livet meget lettere. Af efterårs basics bør du have fokus på en lækker uld-eller overgangsjakke, et halstørklæde, et par fede støvler, et par lækre jeans som du altid kan smutte i og ikke mindst en masse sweatere og t-shirts. Godt fodtøj er særligt vigtigt, hvis der begynder at komme meget regn og måske endda slud og sne. Her kan du finde lækre legero sko i alle mulige designs, blandt andet støvler og sneakers. Særligt de chunky støvler er inde i denne sæson. 

Vær praktisk – lag på lag 

Den bedste måde at håndtere det danske vejr, der er så alsidigt, er ved også selv at være alsidig i sin påklædning. Temperaturerne skifter meget i efteråret også i løbet af en dag, hvis lige solen titter frem. Derfor er det en super god ide, at have flere lag på, som kan tages af. På den måde formår du at holde god varme, når det er koldt, og undgå at svede når du kommer indendøre, eller hvis solen skulle vise sig og det pludselig blev en varm dag alligevel. Desuden er det meget oppe i tiden lige nu, at være casual og faktisk nærmest have loungewear på. En hoodie under uldjakken, sweatpants og et par fede sneakers er et fuldt acceptabelt outfit, som også er mega praktisk og behageligt, så udnyt da endelig det til din fordel. 

Husk dine accessories 

Smykker og små tasker er meget inde i denne sæson. Jo flere halskæder, ringe, armbånd og ankelkæder du kan have på kroppen, jo bedre. Det ser superfedt ud, at stacke halskæder og armbånd. De mindre skuldertasker i forskellige farver og hårspænder er også noget, der virkelig kan give noget ekstra til dit efterårs outfit.