Tips til efterårsmoden 2021

Man vil som regel gerne være med på den nyeste mode og følge de mange nye trends. Forårsmoden for kvinder i 2021 bød på bløde silhuetter og klassiske herresnit, men nu hvor efteråret nærmer sig, vil moden også forandre sig. Stilen fra 00’erne er tilbage i efterårsmoden 2021, og her vil du opleve at tendenserne bærer præg af lavtaljede bukser, mavetoppe og jakker med pelskant. Men det er ikke altid lige nemt at spotte de helt store trends til efteråret, så hvis du mangler inspiration kan du blot følge med her! Her vil du få tips til farver, styles og detaljer der med garanti bliver et hit denne sæson. 

Det perfekte sæt 

Når efteråret nærmer sig, kan det blive en udfordring at finde et flot sæt tøj der både er moderne, men også varmt nok til efterårets kolde vinde. Er du også inspireret af det maskuline univers, kan du med fordel finde toppe i neutrale farver og gøre sættet moderne med en oversize blazer. Det maskuline suit kan bruges til arbejde eller til fest og er derfor den perfekte løsning til dig der måske ikke er komfortabel nok til at sammensætte dit eget sæt. Toppen, blazeren og et par løse herrebukser har ramt verden med storm og vil højst sandsynligt fortsætte hele 2021! 

Musthaves i efterårsmoden 

Det kølige vejr stiller som sagt nogle udfordringer, men frygt ej! En efterårsjakke i 2021 må gerne skille sig lidt ud når det kommer til farve og snit. En frakke har længe været et musthave i modeverdenen og 2021 er altså ikke nogen undtagelse. Jagter du det komfortable look, vil en oversized boyfriend-jakke i beige, camel eller chokolade passe perfekt til dig. For at pifte looket lidt op, kan du med fordel tilføre et par farverige chunky vinterstøvler eller en hjemmestrikket hue. Hjemmestrik er nemlig også en trend der med garanti fortsætter til efteråret 2021.

Mønstre og farver

Det bliver svært at undgå tern i efteråret 2021. Det klassiske mønster kan sagtens kombineres med striber og smukke farver for at give dit look et interessant mønstermiks. Du kan med fordel vælge et par store vinterstøvler, en læderdetalje eller chunky støvler for at fuldende looket. Men hvis du vil sikre dig et elegant og interessant udtryk, bør du overveje at tage din brug af farver til næste niveau. Vælg farver som okker, lyseblå eller rød for at skille dig ud i mængden, og vær ikke bange for at kombinere flere falmede farver! Et komplet outfit kan opnås med en kombination af oversize frakker, solbriller, støvler og de mange forskellige farver og mønstre. Og sådan er du sikker på at ramme moden i efteråret 2021!