Trænger dit look til noget forandring?

Kender du den følelse af, at der virkelig bare skal ske noget med dit udseende? Du er træt af at gå rundt og se ud, som du længe har gjort. Du får lyst til at gøre noget helt nyt, men hvad skal det egentlig være? Her kan du få nogle idéer til, hvordan du egentlig kan forandre dit look og give dig selv en lille make-over.

Find dig en hudplejerutine

Når det gælder dit look, så handler det både om, hvordan du ser ud, og hvordan du føler dig. Det vigtigste er i virkeligheden, at du føler dig godt tilpas i dit eget look. Du kan gøre meget for at ændre dit ydre, men du kan også arbejde på at pleje dig selv, så du kommer til at føle dig bedre tilpas.

Det kan du f.eks. gøre ved at finde dig en hudplejerutine. Når du plejer din hud med lækre produkter, vil du begynde at føle dig bedre tilpas i din egen hud, fordi du gør noget godt for den. Hvis du bliver ved med at pleje din hud, vil det efterhånden også kunne ses på dit ydre, fordi din hud vil blive flottere.

Udvid din garderobe med nyt tøj

Hvis der er noget, der er helt afgørende for dit look og for hvordan, du fremstår, så er det dit tøj. Du kan med dit tøj ændre dit look fuldstændig. Derfor er det også oplagt at begynde der, hvis du har trang til, at der sker et eller andet nyt.

Når du vil give din garderobe en opfriskning, kan du starte med at sortere lidt ud i den. Der er ingen grund til, at du beholder den slags tøj, som du alligevel aldrig får brugt. Det gælder f.eks. tøj, som:

  • du ikke længere kan passe

  • ikke længere passer ind i din stil

  • du ikke føler dig tilpas og komfortabel i

Hvis du sorterer den slags tøj fra, har du pludselig plads til noget nyt. Når du går ud og kigger på nyt tøj, kan du forsøge at udfordre dig selv lidt. Hvis du savner, at der sker noget nyt med dit look, kræver det også, at du shopper på en ny måde. Du skal ikke længere gå efter det, som du plejer.

Hvis du falder over noget tøj, som du synes, er fedt, men som du normalt ikke ville købe, kan du udfordre dig selv til netop at købe det. Det er kun på den måde, du vil føle, at dit overordnede look ændrer sig.

Giv din frisør en udfordring

Du er måske typen, der som regel tager til frisøren for at få lavet det samme, som du plejer. Hvis du vil udfordre både dig selv og din frisør, kan du sige til din frisør, at han/hun skal prøve at gøre noget helt nyt ved dit hår. Din frisure er nemlig også en kæmpe del af dit look. Hvis du får en helt ny frisure, vil det derfor ændre dit udseende rigtig meget.