Vælg den rigtige størrelse (og klip mærkesedlen af)

Køb tøj til den krop, du har, i stedet for den krop, du ønsker dig. Lad være med at købe tøjet for småt af den ene eller den anden grund. “Jamen, jeg vil gerne lige tabe mig lidt, og så kommer den til at passe!” eller bare en beslutning om, at man i hvert fald ikke er en størrelse XL – selvom L er for lille.

Køber du tøjet for småt (eller meget for stort) kommer det til at sidde helt forkert. Det er ikke rart at have på, og det ser bestemt ikke smart ud.

Tøjet skal passe til din krop – ikke omvendt. Hvis det ikke passer, er det tøjet, der er forkert. Og skråt op med, hvilke bogstaver eller tal, der står på mærkesedlen. Når du har købt tøjet (og ved, at det passer) kan du lige så godt klippe sedlen af. Der er ingen grund til at se på størrelsen – hvis tøjet passer, er det jo irrelevant.

Et brand som Zhenzi har valgt at lave deres egne størrelser, så en almindelig str. 42 hedder S hos dem – og det gør altså noget godt for selvværdet.

Når tøjet er på plads, mangler du kun de sidste detaljer. Black Colour har et stort udvalg af fede accessories, som kan sætte prikken over i’et på dit outfit.

Praktisk påklædning til efteråret

Der er nogle ting, der er et musthave i din garderobe. Her til efteråret skal du nok have lidt flere trøjer, T-shirts og jeans frem, mens shorts og sommertoppe kan ryge bagest i skabet.

Zhenzi tøj er lækkert og behageligt at have på. De har et stort udvalg af fantastisk flot og feminint tøj til kurvede kvinder.

Tip: Tag tøj på i mange lag. Så kan du tage et lag af eller på afhængigt af temperaturen.