Vintertrend – Lag på lag

Når det gælder trends, kan det være svært lige at knække koden. Hvordan får man en specifik trend til at passe ind i sin egen garderobe uden at skulle købe 10 nye stykker tøj hver eneste sæson? Her afkoder vi lag på lag trenden, der vender tilbage næsten hver eneste vinter.

Kun fantasien sætter grænser

Når du skal sammensætte et outfit, hvor du skal have flere lag på, kan det være smart at tænke lidt alternativt. Behøver din t-shirt være under den langærmede trøje? Skal man altid have bukser på til tunika kjoler? Svaret er nej.

Der er ingen regler i mode. Hvis du har lyst til at have dine underbukser uden på dine bukser, kan du for den sag skyld også det – Det lignede det trods alt også at alle aerobic-instruktørerne gjorde i 80’erne.

Når det er sagt, så handler det om at vælge en farvepalette, der virker balanceret. Hvis du elsker neonfarver, så nøjes med at tage et enkelt stykke tøj på i den farve og hold resten lidt mere neutralt.

Som hovedregel skal du vælge et stykke tøj som omdrejningspunkt og arbejde ud fra det.

Det praktiske aspekt

Hvis du mest har flere lag på af praktiske årsager, kan du altid skjule nogle af lagene. Hvis du f.eks. har tendens til at fryse om benene kan løsningen måske være at have et par strømpebukser på under dine jeans. Du kan også bruge knæhøje strømper til at holde på varmen. Hvis du bruger dem til et par bukser, lægger andre mennesker slet ikke mærke til at det er knæsokker.

Det samme gælder på overkroppen. Her kan du nemt gemme en top under din langærmede eller en ekstra langærmet under din striktrøje.

Lag på lag trenden kan altså også bruges i det skjulte, så du kan holde ekstra godt på varmen i år.

Lag på lag i smykker

Tanken bag lag på lag kan faktisk også bruges, når du bærer smykker. Det er meget moderne at bære mange smykker – helst i en kombination af småt, stort, råt og feminint.

Tendensen ses især ved øre- og halssmykker, hvor der arbejdes med flere smykker, der komplimenterer hinanden.

Nøglen til succes med den her trend er at vælge smykker i samme materiale. Det er meget nemmere at få guldsmykker til at passe sammen med andre guldsmykker, end det er at blande guld, sølv, plastik og hvad der eller findes derude.