Den perfekte gave til veninden

For nogen er det bedste ved at give gaver til andre at se dem flå gavepapiret af, iagttage deres reaktion og se smilet brede sig over deres læber. Det er noget, man ud af det blå ikke bare vokser fra. At give gaver er en dejlig tradition, som mange holder af at holde fast i.

Før papiret bliver revet af, og julelysene i øjnene skinner igennem, forestår dog noget af en proces fra dig som gavegiver. Den, man skal give en gave, er naturligvis altid et menneske der har alt – ironisk nok.

Fat mod – for her har du tilgang til en idébank, der viser, hvad du kan give din veninde til hendes nært forestående fødselsdag.

#1: Nips til hjemmet

Langt de fleste kvinder går op i deres hjem og dets indretning. Det gør din veninde helt sikkert også – og hvem skulle kunne kende hendes stil bedre end dig?! Lige præcis, svaret er ingen.

Du ved, hvad hun kan lide, for hun har jo så tit fremhævet den ene vase fremfor den anden, når jeres venindeture har slået et smut forbi Imerco. Køb lige præcis dén fremhævede vase, og fyld den med smukke blomster. Hun bliver ellevild – også fordi hun da ved, at du lytter efter, når hun fortæller noget.

Udover vaser vil hun helt sikkert også blive glad for figurer – det kan være én, der symboliserer hendes stjernetegn eller kærligheden i et venskab som jeres. Eller bare en, du tror, hun synes, er flot.

#2: Bling, bling og blær

De fleste kvinder holder ikke kun af at udsmykke deres hjem – men i den grad også sig selv. Derfor skal der da afgjort ligge et smykke i din gaveæske til hende. Om det er en halskæde, armbånd, ørering eller fingerringe er op til dig. Men iagttager du kvinder rundt i byen, kan du se de populære fingerringe overalt.

Mange kvinder har en præference i forhold til guld og sølv. Så når du giver smykker i gave, er det vigtigt først at bemærke, om din veninde bruger guld eller sølv. Nogle kvinder blander også de to – og så har du jo frie tøjler!

#3: Venindedag

Måske snakker I ofte om, at I får set for lidt til hinanden, fordi livet bare kører derudaf på 130 km/t for jer begge to.

Vis hende derfor, at du rigtig gerne vil hende trods travlhed med en dag kun for jer to!