Lær mere om underbukser

Det er helt utænkeligt for de fleste af os ikke at have underbukser på. Men underbukser har nu ikke altid været på markedet. For mange år siden gik mænd overhovedet ikke med underbukser. Det er dog ikke tilfældet længere. I dag har langt de fleste mænd en skuffe med underbukser såsom Bjørn Borg underbukser derhjemme. 

Den allerførste form for underbukser

Den allerførste form for underbukser, som mænd begyndte at bruge, minder slet ikke om de underbukser, der findes i dag. De tidligste underbukser var faktisk bare et stykke stof, der blev bundet rundt om mandens hofter. Det er det, der i dag bliver kaldt for et lændeklæde. 

Siden dengang har underbukser til mænd stille og roligt udviklet sig til den form for underbukser, vi alle kender i dag. Faktisk er der et kæmpestort udvalg af underbukser til mænd. Underbukser er altså ikke bare underbukser. Der er masser af forskellige valgmuligheder. 

Vælg mellem et hav af modeller

Som sagt kan du vælge mellem et væld af forskellige underbukser til mænd. Der er derfor noget for enhver smag, så alle mænd kan føle sig komfortable i deres underbukser. Der findes eksempelvis disse typer underbukser til mænd:

  • Boxershorts: Boxershorts har en lang levetid. De er luftige og løse, og så er de ideelle, når du skal sove, eller når du har løse bukser på. 
  • Boxer briefs: Boxer briefs har et behageligt fit og er komfortable lige meget, hvilken type bukser du har på. De er desuden med til at højne komforten ved sportsaktiviteter. De fleste kvinder foretrækker denne type underbukser til mænd.

Briefs: Briefs er tætsiddende og komfortable underbukser, der giver dig følelsen af en høj bevægelighed.