Sandnes alpakka silke – blødt og behageligt garn

Er du på udkig efter noget nyt garn, som du kan strikke en lækker striktrøje eller cardigan af? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Sandnes alpakka silke, som udbydes i et hav af forskellige farver, hvorfor du altså har mulighed for at lave en lækker strik af netop dette garn i præcis den farve, som du ønsker. Sandnes alpakka silke består af 70% baby alpakka samt 30% mulberry silke, og resultatet er altså både blødt og behageligt at have på. Det er dog ikke blot behageligt at have på, overfladen har også en flot glans og så er garnet ligeledes utroligt let, hvorfor det er et godt uldgarn at strikke trøjer i til sommermånederne. Er du således interesseret i at lave en lækker strik i dette fantastiske garn? Så køb Sandnes alpakka silke her.

Sandnes alpakka silke i flotte farver

Det lækre Sandnes alpakka silke garn henvender sig til strikke entusiaster i alle aldre, hvorfor du også ed stor fordel kan strikke en lækker hjemmelavet strik af netop dette garn, som du kan give i gave til både unge og ældre. Du kan altså forkæle et familiemedlem eller god ven med en fin strik, som du har lavet ud af Sandnes alpakka silke. Det store udvalg af farver giver dig desuden mulighed for at lave en strik i din yndlingsfarve, men du har ligeledes mulighed for at lave en strik i en række forskellige farver, hvorfor du altså kan lave et flot mønster. Valget er helt op til dig, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere med det fantastiske Sandnes alpakka silke garn.

Kvalitet til både mor og baby

Sandnes alpakka silke er noget af det mest eksklusive garn, du kan finde på markedet. Kombinationen af baby alpakka og silke gør desuden, at det er særdeles velegnet til babytøj, babytæpper og diverse andet babytilbehør. Garnet vil nemlig ikke virke irriterende på babyens sarte hud, og ligeledes vil det naturligvis heller ikke irritere din hud. Således kan du altså også strikke en lækker trøje, cardigan eller sjal til dig selv. Garnet er desuden dejligt varmt, hvorfor du kan være helt sikker på, at det holder både dig og din baby varm på selv den koldeste vinterdag.