Bevar din farve i længere tid med den rette shampoo

Du kender det sikkert godt. Man har for nylig været ved frisøren og har fået lavet en smuk farvning af håret, men det lader allerede til, at farven er begyndt at falme lidt. Det er irriterende og ikke mindst utrolig dyrt, hvis man hele tiden skal have nyt farve i håret, og derfor kan det godt betale sig at bruge lidt tid og penge på at bevare farven i længere tid.

Dette er der flere forskellige metoder til, men uanset hårfarven er der en passende shampoo, der kan være med til at bevare dit smukke look i længere tid.

Spar ikke på shampooen

Når man skal vælge, hvilken shampoo man bruger til håret, så er der mange, der tænker, at det bare skal være billigt. Dette kan man ikke fortænke dem i, men faktum er bare, at de billige shampooer sjældent bevarer farven i håret særligt godt. Derfor bør du ikke spare på din næste shampoo, hvis den skal hjælpe dit hår godt på vej.

Der findes både shampoo, der understøtter de mørke hårfarver, og der findes shampoo til blond hår, og særligt det blonde kan være svært at holde, hvis man har fået det indfarvet. Her kan silver shampoo være vejen frem, da det virkelig hjælper med at holde den blonde farve i live.

Forsegl håret med lækker olie

Udover shampooen, så er det utrolig vigtigt, at man passer godt på sit hår, hvis farven skal holde længere. Her kan det være en rigtig god idé at bruge masser af lækker olie til håret, som kan være med til at forsegle håret, så det ikke bliver slidt for meget af f.eks. hårvask.

Herudover kan man vælge at spare på hårprodukterne generelt, da alle ydre påvirkninger kan være med til at forringe farvens levetid. Dermed ikke sagt, at man bare skal leve med hår, der er uglet og uregerligt, men det er bestemt ikke en dårlig idé løbende at tænke på, om man egentlig har brug for at bruge det produkt, man har i skabet.