Vær ikke bange for at eksperimentere med din makeup

Kender du til følelsen af at køre fast i din makeup? Måske holder du dig generelt til de helt samme farver og produkter uden at gøre plads til særligt meget nyt? Dette kan også være ganske fint, men man skal passe på, at man ikke kommer til at kede sig i længden. En gang imellem er det nemlig rigtig sjovt at prøve kræfter med noget ny makeup – måske endda eksperimentere lidt. Det kan du læse meget mere om i denne guide.

Kend din grundmakeup

Før du går i gang med at lave vilde makeupeksperimenter, er det vigtigt, at du kender din grundmakeup. Det er nemlig svært at skabe et vildt, nyt look, hvis du ikke har styr på din basis. Derfor kan du med fordel kigge dine makeupteknikker lidt efter i sømmene. For eksempel er det en god idé altid at starte med at lægge en god foundation, så du har mulighed for at bygge ovenpå. Din foundation skal naturligvis også være flot og god for din hud – du kan for eksempel overveje en mineralsk foundation. Denne foundation kan nemlig skabe en god base for nye eksperimenter.

Inspiration fra sociale medier

Det kan godt være svært at finde ud af, hvor man skal begynde, hvis man drømmer om at skabe et nyt makeuplook. I dag er der heldigvis et væld af forskellige steder man kan søge inspiration, hvis man gerne vil have en introduktion til nyskabende makeup. Du kan for det første stille spørgsmål i makeupbutikker, men det er også en rigtig god idé at tage et kig på de forskellige sociale medier – for eksempel instagram. Her er der masser af forskellige influencers, som har en masse varierende idéer til, hvordan man kan lægge makeup. Du behøver selvfølgelig ikke kopiere det 100%, men det kan være et fedt sted at søge inspiration.