Mangler du de perfekte bryn?

Øjenbryn – der er mere til dem end som så. Som en del af ansigtet, spiller de en stor rolle for vores fysiske udtryk. Samtidig er den en kunstform i makeuppens verden. De tynde 90’er-øjebryn, øjenbryn on fleek fra 10’erne og fjerøjenbryn er blot nogle af de seneste øjenbryntrends, der har influeret hele den vestlige verden. Derfor er vi også mange og særligt kvinder, der går op i vores øjenbryn.

Er du træt af dine øjenbryns form, størrelse eller farve og trænger du til forandring? Så læs med her

Sådan får du de perfekte øjenbryn

Hvad hvis jeg siger, at du ikke kun får perfekte bryn, men at de også bliver siddende? Med permanente øjenbryn får du netop dette! Dine øjenbryn bliver lavet med en semipermanent farve. De bliver altså ikke siddende resten af livet som ved en tatovering, men den semipermanente farve kommer ind i det yderste hudlag, og kan holde i op til et år, før du igen vil være nødt til at få dem lavet.

Du kan følge dette link: https://www.guldbach.dk/permanente-oejenbryn/ for at læse mere om permanente øjenbryn, hvis du er interesseret i at vågne op med de perfekte øjenbryn hver morgen!

Opnå hverdagslooket

Der findes flere forskellige metoder til at opnå det perfekte hverdagslook permanent. Hvis du elsker at løfte dine øjenbryn med en browgel, således brynene også bliver fyldigere i udtrykket, kan dette look også opnås med en semipermanent behandling. Dette kaldes for brow lamination. Her glattes hårene ud og, lige som med browgel, løftes hårene op i en mere lodret retning. Her får du et bryn, der kan holde i minimum seks uger.

Det er altså langt fra uopnåeligt at have øjenbryn on fleek hver evige eneste dag. Du kan spare på din tid om morgenen og genvinde mere overskud til resten af dagen. Så hvad venter du på?