Få en fugtet hud med hyalorunsyre

Det kan være svært at navigere i hele hudplejejunglen af produkter, hvor hvert produkt lover guld og grønne skove og får dig til at tro, at du nærmest kan komme til at se 50 år yngre ud. Nogle produkter er også fyldt med dårlig kemi, der måske endda gør mere skade end gavn ved hyppig brug. Hvordan navigerer du så i denne jungle? Ja, det er svært at give et overordnet svar på, men her vil vi give et bud på, hvordan du kan bruge veganske, økologiske produkter, er er godkendt af diverse instanser, der siger god for miljørigtigheden og bæredygtigheden i produkterne.

Fugt din hud med dejlig ansigtsolie

Døjer du med en tør hud som giver rynker? Er du kommet lidt op i alderen, hvor huden ikke af sig selv fugtes nær så meget? Og ønsker du at leve forebyggende som yngre kvinde, så din hud forbliver dejligt fugtmættet og dermed sund at se på? Så kan ansigtsolie med hyaluronsyre være lige det, din hud mangler.

Hyalorunsyre binder fugten i huden

Nogle tror måske, at det er selve hyaluronsyren, der tilfører fugt til huden. Det gør den som sådan ikke. Den binder fugten i huden, så den ikke bare forsvinder. Vores egen evne til at binde fugten i huden bliver nemlig svagere og svagere med alderen og derfor kan der være en stor fordel i at tilføre et produkt, der binder fugten ”for dig”. Dette kan gøre en stor forskel i forhold til, om din hud forbliver fugtmættet og dermed sund og elastisk.

Kombiner en fugtgivende olie med skånsom rens

Du skal også være opmærksom på, ikke at rense din hud alt for meget med sæbe, som er med til at udtørre huden unødigt. Der kan være noget lækkert over at rense den med noget, der skummer og dufter dejligt, men sagen er, at den bare skal bruge ekstra ressourcer på at komme sig og producere endnu mere fugt og fedt. Dette kan gøre, at din hud bliver unødigt fedtet og du bliver frustreret, fordi du jo synes, at du gør alt det rigtige for din hud. Her er det vigtigt at vide, hvordan de forskellige renseprodukter og processer virker for din hud, så du kan give den de mest optimale vilkår for at regenerere sig selv. Her kan du i stedet bruge en olie som ansigtsrens og dermed undgå, at produktet tager af det ydre fedtlag i huden.

Rigtig god fornøjelse for dig og din hud.