Hvad er bedre end et stort tandpastasmil?

Hvad er egentligt bedre end et stort tandpastasmil? Vi kender det alle sammen. Følelsen af at blive mødt af et stort smil. Om det så er af ekspedienten bag kassen i supermarkedet, en sød person i baren eller fra dem du holder allermest af? Det gør en instinktivt glad, og et godt smil det smitter. Den person som kan give andre mennesker et stort smil, den vil man gerne selv være. Det udstråler livsglæde, og man er sikker på, at man giver alle en god dag. Et ekstra plus er, at det bare ser helt vildt god ud. Vi giver derfor dig her en guide til, hvordan du hurtigt kan få det helt store gode smil frem på læberne

 

Find en god tandlæge

Det første du bør gøre er, at du finder dig en rigtig god tandlæge. Vi skriver her fra Frederiksberg, og her har vi måske en af de bedste i hele København. Ja, faktisk måske en af de bedste i hele Danmark. Tandlæge Frederiksberg har tandlægeklinikken Hos Tandlægerne, og den er i sandhed værd at køre efter. En god Tandlæge sikrer, at du får en god oplevelse, når du besøger dem. Det er hos tandlægerne eksperter i. Et hurtigt besøg på deres hjemmeside indikerer, at alle de kunder som benytter dem, alle får en behagelig oplevelse. Og når du får en god oplevelse, så har du lyst til at komme igen, og få dine tænder renset ofte. En tandrensning med jævne mellemrum, er den direkte genvej til dit tandpastasmil.

 

Den gamle model

Den klassiske vej til et tandpastasmil, som nok aldrig går af mode, må siges at være den gode tandbørstning. Vi har lært det siden vi har været helt små, men det er fordi, at den bare virker. Vi kan derfor ikke opfordre nok til, at du husker den, og at du gør det jævnligt. Om det så er med en elektrisk tandbørste eller den gode gamle model, så er den bare super vigtig. Find en tandbørste som passer til dig, og gør det gerne i samråd med din tandlæge. De er som sagt eksperter på emnet, så de kan give dig den fornødne vejledning, som der skal til. Og så er det ellers bare igang. Altid to gange om dagen og gerne også tre. Sæt eventuelt et ur når du går igang, så er du sikker på, at du får brugt den anbefalede tid, så du kommer godt rundt krogene. En ekstra ting, som din tandlæge helt sikkert også ville blive glad for, er tandtråden. Det kan også fås i flere forskellige udgaver, så også her må du finde netop det, som passer bedst til dig. Tandtråden fjerne de sidste rester, og du er nu klar til at møde verden med et stort smil.