Hvad er en ankelstøvle?

En ankelstøvle er en type støvle, der dækker foden og den nederste del af anklen. De er lidt kortere end et par gummistøvler, men længere end et par almindelige sneakers. De er derfor ideelle til at have på, hvis du ikke vil have for meget støv på dine bukser eller nederdel, men alligevel gerne vil have et par støvler på.

En ankelstøvle kan have forskelligt udseende. Nogle er lavet af læder, hvilket giver et mere elegant udseende, mens andre er lavet af syntetiske stoffer, der giver et mere sporty udseende. De kan også variere i farve, så der er noget for enhver smag.

Ankelstøvler er ideelle til at have på i det danske efterår og vinter, da de holder dine fødder varme og tørre, men alligevel ikke er for varme eller for tungt at have på.

Hvis du er på udkig efter et par ankelstøvler, så kan du se udvalget af ankelstøvler til mænd her.

Hvad er en cowboystøvle?

En cowboystøvle er en type støvle der er inspireret af støvlerne som cowboys bruger i det vestlige USA. De er lavet af læder og har en høj hæl og en spids snude. De fleste er sorte og de er oftest høje og dyre.

De er mest kendt fra film og det amerikanske vest.

En cowboystøvle er en stilfuld støvle, der er ideel til dig der gerne vil have et par støvler på, men ikke vil gå på kompromis med udseendet.

Hvad er en Chelsea støvle?

En Chelsea støvle er en type støvle, der er kendetegnet ved at have en elastik på begge sider af støvlen og en spids snude. De blev opfundet af en englænder, der hed J. Sparkes-Hall, i 1850.

Chelsea støvlerne blev oprindeligt brugt af krigere, der skulle ride hest, men efterhånden fik de også fodfæste blandt de højere klasser.

I dag bruges de af både mænd og kvinder, der gerne vil have et par elegante støvler på.