Pas godt på dine støvletter i læder

Ejer du et par støvletter i læder, og vil du gerne passe så godt som muligt på dem? Lædersko kræver pleje, hvis du gerne vil have, at de holder sig pæne. Men hvordan plejer du dine læderstøvletter? Det kan du læse mere om her.

Sådan plejer du dine læderstøvletter

Du tænker måske, at det virker en smule besværligt med læderstøvletter. Selvfølgelig skal du passe godt på dem, men det kan sagtens betale sig at købe denne type sko. For hvis du passer godt på dine støvletter, kan du bruge dem igen og igen. Køber du støvletter i læder, bør du gøre følgende:

 1. Imprægner altid dine støvletter –

  Du skal huske at imprægnere støvletterne, inden du tager dem på første gang. Derudover skal du imprægnere dem løbende herefter. Det tager kun et par minutter, og så er dine støvletter godt beskyttet.

 2. Rens støvletterne, inden du plejer dem med skocreme –

  Inden du går i gang med at pleje dine støvletter med skocreme, skal du rense dem. Det sikrer, at der ikke er noget snavs på støvletterne. Du kan rense dem ved brug af en hårdt oprevet klud.

 3. Plej støvletterne med skocreme –

  At pleje dine læderstøvletter med skocreme sørger for, at læderet bliver flot og smidigt.

 4. Støvlerne skal tørres ved stuetemperatur –

  Hvis dine støvletter er blevet våde, skal du lade dem tørre ved stuetemperatur. Du kan ydermere vælge at putte aviser ned i støvletterne, så de tørrer hurtigere.

Hvis du sørger for at pleje dine støvletter i læder med hjælp fra ovenstående gode råd, kan du få glæde af dem i mange år frem i tiden.