Lær om klassisk kinesisk medicin på en uddannelse i akupunktur

Er du på udkig efter en uddannelse, der kan give dig et indblik og derfor også stor forståelse for kinesisk medicin? Så bør du overveje at tage en uddannelse i akupunktur. Således vil du ikke blot lære en masse om kinesisk medicin, du vil også lære alt om akupunktur, så du er gearet til at kunne starte din helt egen praksis. Lige her kan du således læse meget mere om en uddannelse i akupunktur. Så du kan tage et velinformeret valg. Under en uddannelse i akupunktur, bliver du involveret i en lang række refleksive og praktiske processer og forløb. Dette sørger for, at al læring ikke blot foregår på skolebænken, men at undervisningen og selve læringsprocessen bliver mere levende. Du vil blandt andet lære, hvordan klassisk kinesisk medicin kan kobles sammen med moderne viden indenfor akupunktur, og lyder det altså som noget, du kunne være interesseret i, så kan du lige her tilmelde dig en uddannelse i akupunktur.

Det består en uddannelse i akupunktur blandt andet af

Udover, at du under en uddannelse i akupunktur vil blive undervist i klassisk kinesisk medicin, vil du ligeledes komme til at bruge det praktisk, så du lærer at udøve og praktisere akupunktur præcis, som det oprindeligt var tiltænkt. Du vil naturligvis også blive introduceret for en række moderne teorier og viden, som har vist sig at være effektive indenfor akupunktur. Denne viden, vil du under din uddannelse i akupunktur, lære at sammenkoble med den klassiske kinesiske medicin, således du ender ud med en bred viden indenfor faget. Dette forløb finder sted under den første del af din uddannelse i akupunktur, og den kalden ’kultivering af behandleren’.

Dette forløb handler i bund og grund, om at skabe en god indre balance og sundhed i din egen krop som behandler, således du kan mærke på egen krop, hvordan et sådan forløb føles at gennemgå. Du vil blive oplært i en række behandler og så vil undervisningen desuden indeholde qigong og dybdegående mentalt arbejde. Resultatet vil være, at du har en stor forståelse for samt erfaring med, hvad du egentlig kan udrette med klassisk kinesisk medicin.

Det er desuden helt ligegyldigt, hvilken person du er – en uddannelse i akupunktur kan tages af alle enhver, idet den både henvender sig til personer, der ønsker at starte sin egen akupunktur praksis, men ligeledes til personer, der blot ønsker at bruge værktøjerne til deres egen personlige udvikling.