Transformér dit hår og få et helt nyt jeg

Mange forbinder hårtab og tyndt hår med sygdomme og lignende, men det kan faktisk også være genetisk. Nogle er fra naturens side bare udstyret med meget tyndt og fint hår, som knækker og ikke kan blive langt, uanset hvor meget man prøver. For disse kvinder kan det være en drøm, der går i opfyldelse, pludseligt at se sig selv med lange, fyldige lokker, og det er en mulighed i dag. 

Uanset om dit hår er en årsag til dårlig selvtillid, eller du simpelthen bare trænger til, at der skal ske noget nyt, som ikke er permanent, så kan en paryk være vejen frem for dig.

 

Et tidligere tabubelagt redskab 

Det har i mange år været tabubelagt at sige, at man gik med paryk. Vi har alle set komedier i fjernsynet, hvor både mænd og kvinder taber en paryk eller får den rykket af, og de løber altid ud i skam over, at folk har opdaget, at det er en paryk. 

I dag er sagen heldigvis en helt anden. Flere og flere benytter parykker, som man ville benytte helt almindelige extensions. Det er nemlig en virkelig nem og hurtig måde at transformere sit triste, tynde hår til fyldige rapunzellokker. Den øgede almindelighed ved brugen af parykker gør, at man sagtens kan bære dem både til hverdag og fest. 

 

Kvaliteten er i top 

Med stigningen i folk, der benytter sig af paryk, er der kommet et enormt løft i kvaliteten. Engang lignede de fleste parykker jo det hår, som sidder på en barbiedukke, men i dag er sagen en helt anden. Mange parykfabrikanter er blevet virkelig dygtige til at lave naturtro parykker, som til forveksling ligner helt almindeligt hår. 

Mange af dem er også produceret af ægte hår, men du kan også få med syntetiske fibre. En paryk fremstilles i dag, så håret har et naturligt fald, og udvalget er så stort, at du sagtens kan finde en, der matcher din naturlige hårfarve. 

 

Det behøver ikke være så alvorligt

Selvom parykker er ideelle til alle, der ikke er tilfredse med deres naturlige hårpragt, kan parykker også være for dem, som egentlig er meget tilfredse, men som godt kan lide at prøve nye ting af. Det kan være sjovt at skifte hårfarve fra det ene øjeblik til det andet, og man bliver hurtigt festens midtpunkt, hvis man dukker op i en smuk rødhåret paryk, når man plejer at have leverpostejsfarvet hår. 

Parykker kan både være en fantastisk hjælp til dem, som virkelig har brug for det, men de kan også være en sjov måde at udstråle sin personlighed på. Uanset hvad din grund er til at benytte en paryk, så kast dig ud i det.