Accessories til den modebevidste mand i 2021

Hvis du som mand går rundt og tror, at du kan nøjes med at smide en ensfarvet t-shirt og et par tætsiddende jeans på og så kalde det mode, så kan du godt tro om igen.

Vi er i de 21. århundrede. Dette er en individualistisk tid, hvor du hellere skal skille dig ud fra mængden end falde i et med tapetet, og derfor skal du heller ikke være bange for at udtrykke din stil med alle de accessories, du har lyst til.

Her får du vores bud på, hvilke accessories du skal anskaffe dig til 2021.

Halskæder

Det første du kan kaste dig over, er traditionelle smykker så som halskæder.

Klik for eksempel her sølv halskæde mænd, hvis du vil gøre dit outfit lidt mere tjekket.

Et halssmykke i sølv er nemlig en god måde at se lidt mere interessant ud, uden at det skal blive alt for iøjnefaldende.

Skuldertasker

Det næste du kan overveje, er at anskaffe dig en skuldertaske. Det hedder ikke længere en mandetaske, for det er lige så meget noget, som mænd kan bære, som kvinder.

Skuldertasker er faktisk blevet en meget populær trend til mænd i de seneste år, og det vil bestemt også være noget, vi kommer til at se mere af i 2021.

Armbåndsure

Hvis du ikke er på udkig efter den allerseneste mode, så er et godt bud på accessories til mænd det klassiske armbåndsur.

Du vil nemlig aldrig gå helt galt i byen med et stilrent armbåndsur med læderrem, men du skal heller ikke være bange for at prøve noget i både guld, sølv og andre farver.

Solbriller

Det med de smarte farver gælder også, når vi taler om solbriller.

Selvom solbriller kan være meget praktiske, så kan de faktisk også nemt blive tjekket tilbehør. Du skal bare gå efter din stil og matche dem til dit outfit.