Pift dit forårsoutfit op med disse accessories

Tøj

Efter en lang vinter kommer foråret stille og roligt snigende. På dette tidspunkt af året kan det være tid til at opdatere din garderobe, så du kan gå den varmere tid stilfuldt i møde. Hvis du gerne vil pifte dine outfits op, kan det være en god idé at udvælge flere accessories, som du altid har klar i garderoben. Her finder du inspiration til, hvad der som mand er godt at have, når det kommer til accessories.

Solbriller er et must i enhver mands garderobe

Vil du gerne udenfor og nyde det skønne forårsvejr, er det værd at overveje at investere i et eller flere par lækre solbriller. Solbriller er et must i enhver mands garderobe. Ikke nok med at de beskytter dine øjne, så kan de også gøre rigtig meget for dit outfit. Der findes solbriller i et hav af forskellige design, så du kan uden tvivl finde det helt rette par for dig.

Et bælte er et klassisk valg

Et andet godt valg inden for accessories til forårsgarderoben er et bælte. Bælter kommer, ligesom solbriller, i mange design og i forskellige farver. Det er ydermere muligt at købe bælter i forskellige materialer, så du kan vælge det bedste bælte til din personlige stil. Et lækkert bælte vil uden tvivl se godt ud sammen med jeans og et par støvler fra Alberto Fasciani.

Hold varmen med handsker

Foråret byder også på kolde dage. På disse dage kan du få hjælp til at holde varmen med et par smarte handsker. Det kan være handsker af læder eller af strik alt efter, hvad du foretrækker.