Skin igennem til sommer med hjemmelavede smykker

Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Mange er allerede hoppet i shorts og t-shirt. En del er endda allerede hoppet i bikinien eller badedragten og taget de første dukkerter. Har du smykkerne klar til sommerlooket? Brug tiden her inden sommeren på at kreere nogle smukke og helt unikke smykker, kun du ejer. Eller lav matchende smykker med glas perler til dig og en veninde.

Er du til basic outfit eller til en fest-af-farver outfit?

Smykker kan sammensættes på hundrede vis af måder og kombinationerne og sammensætningerne af farverne på glas perler er der ikke tal på. Det er kun din fantasi der sætter grænser. Men hvor får man fat i skinnende glasperler? Se udvalget af perler her og lav dine egne smukke smykker til sommerens outfits. Der findes godt nok et væld af færdiglavede smykker, man bare kan købe. Men det giver ikke samme fornemmelse af stolthed, når man bærer det, som hvis det er smykker man selv har lavet. Specielt hvis folk så kommer hen og komplimenterer ens smykker eller spørger hvor man har købt dem, så kan du i stedet med stolthed i stemmen sige: dem har jeg selv lavet.

Det dig der bestemmer

Førhen har der været lidt en tendens til, at der kun er én rigtig måde at sammensætte smykker på. For eksempel var der mange der mente man ikke kan blande sølvsmykker med guldsmykker. Det er heldigvis ved at blive brudt ned, hvad der er rigtig og forkert at gøre. For der er ikke noget rigtig og forkert. Det er kun en selv der skal afgøre, hvad man synes ser fedt ud at sammensætte og hvad man føler sig godt tilpas med at gå med. Det er bare at slå sig løs med alle de farver og sammensætninger man kunne drømme om og skabe sit helt eget unikke look.