Vælg smykker der komplementerer din stil

Det er uden tvivl rart at have masser af smykker i smykkeskrinet. Derved har du nemlig altid et smykke at tage på til både hverdag og fest. Men ligger der smykker i smykkeskrinet, som du aldrig får brugt? Så er det højst sandsynligt fordi, at de ikke passer til din personlige stil. 

Måske har de gjort det tidligere, men gør det ikke længere. Du bør derfor løbende opdatere dine smykker efterhånden, som du skifter stil og smag. Derved har du altid smykker, der komplementerer din stil på bedste vis. 

Lær din personlige smag at kende

Hvis du ikke har fundet frem til din personlige stil i forhold til smykker, bør du finde ud af dette. Det kan du blandt andet gøre ved at besvare følgende spørgsmål: 

  • Elsker du at være komfortabel og afslappet? 
  • Er du en festlig og farveglad person? 
  • Er du vild med enkelhed og de samme farvetoner?

Ligegyldigt hvad du foretrækker, kan du altid finde en halskæde, ring, creol eller et andet smykke, der vil støtte op om din personlige smag. Det er altså bare med at komme i gang med at definere din personlige smag, så du kan komme på smykkeindkøb.

Køb nye smykker i stedet for nyt tøj

Du kan gøre din stil mere personlig ved at tilføje smykker til dine outfits. Du behøver ikke nødvendigvis at skifte hele garderoben ud, når du ønsker en lidt anden stil. Du kan typisk blot tilføje nogle andre smykker således, at dit outfit får et anderledes udtryk.